Meghalt az egyik súlyos sérültje annak a balesetnek, amely múlt héten történt Siófok közelében. Három utas a helyszínen meghalt, miután autójuk egy kamionnal ütközött. Öten utaztak a járműbe, munkába igyekeztek. A negyedik áldozat édesapja könnyek közt nyilatkozott.

Baleset Somogyban

Amint arról a Kékvillogó.hu is beszámolt, szeptember 30-án  a 65-ös számú főút 69. kilométerszelvényében, Som település és a daránypusztai elágazás közötti útszakaszon,  összeütközött  egy személyautó és egy tehergépjármű.

Kettészakadt az autó

Az autóban öten utaztak. Az ütközés akkora horderejű volt, hogy a jármű gyakorlatilag kettészakadt, a tragédiában pedig hárman vesztették életüket. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Több mentő és tűzoltó érkezett a helyszínre

Forrás: police.hu

Hárman azonnal meghaltak

Az öt barát közül a legfiatalabb 17, a legidősebb pedig 27 éves. A tragédiát a két elől ülő élte túl, hátul mindenki meghalt, a mentőszolgálat munkatársai további a két túlélőt életveszélyes állapotban szállítottak kórházba. A fiatalok egyébként a Tolna megyei Gyulaj településen éltek, a tragédia munkába menet történt velük.

Három unokatestvér halt meg

“Mi itt, Gyulajon nagyon összetartó közösség vagyunk. Együtt gyászoljuk a fiainkat, akik első, másod-, illetve harmad-unokatestvérek voltak. A 17 éves Zsolt szülei vigasztalhatatlanok, amióta megtudták, mi történt. A másik srácnak két kisgyereke van, a harmadiknak pedig várandós a menyasszonya. Mindenki gondolhatja, min megyünk keresztül. Csak nehogy szegény lánynak elmenjen a babája. Arra egyelőre gondolni sem akarunk, hogy talán a sofőr hibájából történt a baleset“ – mondta a baleset után az egyik helybéli.

Meghalt az egyik súlyos sérült

Pénteken azonban az egyik életveszélyes sérült is feladta a harcot, a kórházban hunyt el. „Nekem az volt a szerencsém, hogy a fiamtól el tudtam búcsúzni” – mondta a Tényeknek Kevin édesapja.

Túl gyorsan mehettek

A gyászoló apa azt mondta, hogy a baleset áldozatait látta együtt felnőni. Nemcsak a család, az egész Gyulaj gyászol. A TV2 úgy tudja, az autó a megengedett sebességnél gyorsabban haladt, a vizes aszfalt miatt azonban megcsúszott és ezután ütközött a kamionnal.

Ennyi maradt az autóból az ütközés után

Forrás: police.hu

Együttéreznek a kamionsofőrrel

Kevin édesapja arról is beszélt, hogy nagyon sajnálják a kamionsofőrt, mert borzalmas dolgot kell átélnie. „Végig kellett néznie, ahogyan a fiúk elmentek, ennél rosszabb nincs szerintem”.

Az önkormányzat segít

A baleset után a helyi önkormányzat azonnali segélyt ajánlott fel az érintett családoknak, illetve a temetésben is próbálnak majd segíteni. Az egész falu gyászolja a baleset 4 áldozatát. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt történt a baleset

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: police.hu