Mentősökre támadt egy férfi vasárnap éjjel Budapesten, a Thököly úton. Rúgta és ütötte is őket, sőt, az esetkocsit is megrongálta.

Mentősökre támadt egy férfi vasárnap éjjel a 14. kerületben. A Thököly úton fekvő férfit épp vizsgálni kezdték volna a kiérkező mentősök, amikor a „beteg” ütni, rúgni kezdte őket, sőt, az esetkocsi ajtaját is megrugdosta. 

Az őrjöngő férfira a mentősök rendőröket hívtak, akik a helyszínen elfogták a dulakodót.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

A 34 éves férfit a rendőrök elfogták és kihallgatták. Azt mondta, hogy annyira sok alkoholt fogyasztott, hogy semmire sem emlékszik – írja a BudaPestkörnyeke.hu.

A nyomozók egyrendbeli, közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett és kétrendbeli könnyű testi sértés vétség elkövetésével gyanúsították meg.

Kiemelt kép: illusztráció