Emberi ésszel felfoghatatlan, amit egy kaposvári férfi tett nevelt gyermekével. Zavarta a kicsi sírása, ezért naponta fejét, arcát és egyéb testrészeit ütötte.

Letartóztatta a Kaposvári Járásbíróság azt a 32 éves férfit, aki hónapokon keresztül rendszeresen bántalmazta a nevelt gyermekét.

A férfi interneten ismerkedett meg a kisfiú anyjával tavaly, majd idén májusában költözött össze a nővel, aki vitte másfél éves gyermekét is az új otthonba.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A férfit azonban zavarta a pici sírása, amitől indulatba jött, ezért naponta fején, arcán, illetve egyéb testrészein tenyérrel ütötte a kisgyermeket. A gyanúsított az ütlegelésen túl a síró kisfiút többször a végtagjainál rángatva dobta be a kiságyába.

A kisfiú nyolc napon túl gyógyuló, csonttöréses sérüléseket szenvedett az agresszív férfi bántalmazása miatt. Az ügyben eljáró nyomozási bíró egyetértett a Kaposvári Járási Ügyészség indítványával és bűnismétlés, valamint a bizonyítás megnehezítésének veszélye miatt elrendelte a férfi letartóztatását.

Kiemelt kép: illusztráció