Megütött egy rendőrnőt egy férfi Győrben. A rendőrnőt a mentők kórházba szállították.

Intézkedés közben ütött meg egy rendőrnőt egy agresszív férfi a győri vasútállomáson. A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyelete a Kisalföld.hu-nak azt mondta, hogy győri vasútállomáson szolgálatot teljesítő körzeti megbízott egy agresszív férfival szembeni intézkedés megkezdéséhez kért további rendőri erőket hétfő este 19 óra 25 perckor.

A megerősítő erők kiérkezése előtt azonban a dühöngő férfi, miután észlelte a peronon álló egyenruhást, odament a körzeti megbízotthoz és egy alkalommal ököllel megütötte őt, majd elfutott.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A sérült rendőr követte a garázda férfit, majd a vasútállomás előtt tartózkodó járókelők segítségével visszatartotta őt a további rendőri erők megérkezéséig. A verekedőt a rendőrök elfogták és állapotára tekintettel a győri kórházba vitték. A rendőrnő is megsérült, őt a mentők szintén kórházba szállították.

Mentősökre támadt egy részeg férfi

A KEKFENY.com is beszámolt arról, hogy vasárnap Budapesten, egy részeg férfi támadt a segítségére kiérkező mentősökre. Rúgta és ütötte őket. Az erről szóló cikket ide kattintva tudod elérni.

Kiemelt kép: illusztráció