Munkába tartott öt fiatalember Somogy megyében, amikor is az autójuk eddig tisztázatlan körülmények között frontálisan belecsapódott egy kamionba.

Frontális ütközés

A szörnyű esetről a police.hu is beszámolt, mint megírták a jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2021. szeptember 30-án 8 óra 45 perc körül, a 65-ös számú főút 69. kilométerszelvényében – Som település és a daránypusztai elágazás közötti útszakaszon – eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze egy személyautó és egy tehergépjármű, az esetről itt a Kékvillogó oldalán is beszámoltunk.

Unokatestvérek voltak az áldozatok

A Blikk beszámolója szerint az ütközés akkora horderejű volt, hogy a kocsi gyakorlatilag kettészakadt, a tragédiában pedig hárman vesztették életüket. A lap értesülései szerint a fiatalok nem csupán jó barátok, hanem unokatestvérek is voltak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Így nézett ki a kocsi az ütközés után

Fotó: police.hu

Hátul mindenki meghalt

Az öt barát közül a legfiatalabb 17, a legidősebb pedig 27 éves. A tragédiát a két elől ülő élte túl, hátul mindenki meghalt, a mentőszolgálat munkatársai további a két túlélőt életveszélyes állapotban szállítottak kórházba. A fiatalok egyébként a Tolna megyei Gyulaj településen éltek, a tragédia munkába menet történt velük.

Mentőhelikopter is érkezett a helyszínre:

Fotó: police.hu

Az egyik áldozat menyasszonya várandós

Ráadásul az egyik áldozat kedvese a közös gyermekükkel várandós, a fiatal lányért most nagyon sokan aggódnak, az egyik elhunyt rokona az eset kapcsán nyilatkozott is a lapnak.

Vigasztalhatatlan a család

“Mi itt, Gyulajon nagyon összetartó közösség vagyunk. Együtt gyászoljuk a fiainkat, akik első, másod-, illetve harmad-unokatestvérek voltak. A 17 éves Zsolt szülei vigasztalhatatlanok, amióta megtudták, mi történt. A másik srácnak két kisgyereke van, a harmadiknak pedig várandós a menyasszonya. Mindenki gondolhatja, min megyünk keresztül. Csak nehogy szegény lánynak elmenjen a babája. Arra egyelőre gondolni sem akarunk, hogy talán a sofőr hibájából történt a baleset

Fotó a baleset helyszínéről:

Fotó: police.hu

Az önkormányzat segít

A Blikk továbbá azt is írja, hogy a helyi önkormányzat azonnali segélyt ajánlott fel az érintett családoknak, illetve a temetésben is pórbálnak majd segíteni.

Megszólalt a polgármester

Mind az öt családnál jártam, szegények borzalmas állapotban vannak. Péntek este egy megemlékezést tartottunk, a buszmegállónál lévő keresztnél. Ilyenkor nem lehet mást tenni, mint egymásba kapaszkodni” – mondta Gyulaj polgármestere, Selmeci László. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Helyszíni fotó – Forrás: police.hu