Munkába igyekezhetett az az öt fiatalember, akik frontálisan karamboloztak egy kamionnal csütörtök reggel a 65-ös számú főúton, Siófok közelében. A szörnyű balesetben az autó kettészakadt, és hárman is életüket vesztették a helyszínen, ketten pedig válságos állapotban vannak.

Baleset a 65-ösön

Csütörtök reggel 8 óra 45 perc körül, Siófok közelében, a 65-ös főút Som és a daránypusztai elágazás közötti útszakaszon eddig tisztázatlan körülmények között ütközött össze egy személyautó és egy kamion. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Öten utaztak az autóban

A személyautóban összesen öten utaztak. A baleset során a személygépkocsi sofőrje és egy utasa a helyszínen életüket vesztették, további egy személy hunyt el a baleset után, de további két utas is súlyos sérüléseket szenvedett.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Több mentő és tűzoltó érkezett a helyszínre

Forrás: police.hu

Kettészakadt az autó

A két sérültet mentőhelikopter szállította kórházba. Az ütközés erejétől a személykocsi kettészakadt. A siófoki hivatásos tűzoltók a mentőkkel együttműködve emelték ki az autó utasait.

A felismerhetetlenségig roncsolódott az autó

Forrás: police.hu

Gyulaiak utaztak az autóban

Vajda Eszter, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense azt mondta, hogy a személyautóban öt gyulaji férfi utazott és közülük három 19 és 25 év közötti férfi vesztette életét a tragédiában.

Válságos állapotban vannak

A legfiatalabb 17 éves szintén gyulaji fiút, és az idősebb szintén odavalósi társát válságos sérülésekkel vitték kórházba. A kamion vezetője nem sérült meg a balesetben.

Munkába mehettek

A fiatalok valószínűleg munkába igyekezhettek, mert  a helyszínre érkező mentőegységek, tűzoltók és rendőrök munkás holmikat és kesztyűket találtak a darabokra szakadt roncsok között.

Még az akkumulátor is kiszakadt az autóból

Forrás: police.hu

Elterelték a forgalmat

Az érintett útszakaszon a helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes útlezárás volt érvényben, a forgalmat a rendőrök a környező települések irányába terelik. A baleset körülményeit a Siófoki Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt történt a baleset

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: police.hu