Börtönben marad az az 56 éves férfi, aki egy bírósági tárgyalás előtt több mint 20-szor megszurkált egy doktornőt Balassagyarmaton. A budapesti férfi életveszélyesen megsebesítette áldozatát.

Bírósági tárgyalásra

Az 56 éves férfi egy polgári peres eljárás tárgyalása miatt érkezett Balassagyarmatra szeptember 17-én. A Civitas Fortissima téren leülve várt a Nógrád Megyei Törvényszék épületéből a rendőrség felé tartó nőre, hogy vele beszéljen. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Rátámadt az ügyvédre

Amikor az orvos és a társaságában lévő jogi képviselője átment az úttesten a tér bírósághoz közelebb eső részére ért, a férfi felállt, lökdösni kezdte az ügyvédet, akinek elállta az útját.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ez is érdekelhet

“Az enyém leszel, vagy megöllek!” – halálra verte terhes élettársát a dombrádi férfi, az ágyneműtartóban találtak rá a rendőrök

Megkéselte az orvosnőt

Az orvosnő az inzultus elkerülése céljából megpróbált tovább haladni a rendőrkapitányság épülete felé, azonban a gyanúsított egy gyors mozdulattal utána lépett és a nála lévő 11,5 cm pengehosszúságú késsel hasba szúrta a nőt, majd miután a nő az éppen mögötte lévő virágágyásra zuhant, tovább szurkálta, és húsznál is több sebet ejtett rajta.

Az ügyvédet is késsel fenyegette

A bántalmazással csak az arra járók közbeavatkozása hatására hagyott fel, majd az ügyvéd felé fordulva azt kérdezte tőle, hogy „Magát is megszúrjam?”. 

Többször megműtötték a doktornőt

Az orvosnőt életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba. Értesüléseink szerint az orvosnőt altatni kellett a kórházba szállítása után, s most már túl van több műtéten is.

Letartóztatták a szurkálót

A Salgótarjáni Járásbíróság nyomozási bírája bűnismétlés veszélye miatt azonnal letartóztatta az emberölési kísérlettel vádolt férfit. A Balassagyarmati Törvényszék helybenhagyta a végzést.

Biztosan börtönben marad

Bárány Dávid, a Balassagyarmati Törvényszék sajtósa a 24.hu-nak azt mondta, hogy a bűncselekménnyel gyanúsított férfi október 20-ig biztosan letartóztatásban marad, és a végzés végleges. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt történt az eset

Kiemelt kép: