Tizenhat év fegyházra és tíz év közügyektől eltiltásra ítélte a Nyíregyházi Törvényszék különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt azt a férfit, aki tavaly nyáron agyonverte a várandós élettársát Dombrádon. A bíróság elrendelte a férfi korábbi elítéléséből származó 1 év 7 hónap börtönbüntetés végrehajtását is.

Súlyosan bántalmazta élettársát

2020 júniusában L. Csaba az esti órákban veszekedni kezdett élettársával dombrádi lakóházukban. A férfi többször arcon ütötte nőt és megragadta a nyakát. Az ütésektől a 24 éves asszony földre zuhant. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Életveszélyes állapotba került

A férfi ezután rátérdelt, rátaposott és többször is megrúgta élettársát. A sérülések miatt az asszony már nem tudott beszélni, és a férfi által okozott 40-50 ütéstől életveszélyes állapotba került.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Iszonyú kínok között halt meg

A lány iszonyú kínok közt halt meg másnap. Csaba nem hívott mentőt, helyette egy ismerősének szólt, hogy nézze már meg az élettársát, mert az nem reagál semmire – ekkor már halott volt a lány.

Mentőt hívott

Csaba elmenekült a tett helyszínéről. Az ismerős azonnal megkezdte az ágyon talált asszony újraélesztését. Ezt követően értesítette a mentőket, azonban ők már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

Féltékenységből verte meg

Később kiderült, hogy azért tört ki a balhé az élettársak közt, mert a nő bevallotta, hogy megismerkedett egy másik férfival. Csaba pedig féltékenységből kezdte el bántalmazni a várandós Nórát.

Az ágyneműtartóban találtak rá

A férfit a rendőrség 2 nap múlva egy dombrádi ingatlanban fogta el és vette őrizetbe. A férfi egy ágyneműtartóba bújt el a zsaruk elől. Az elfogása után beismerte a bűncselekményt, a megölt kismama testvére ezt úgy kommentálta, hogy sokkal jobb, hogy nem ők kapták el L. Csabát.

Vezetőszáron kísérték a rendőrök L. Csabát

Forrás: police.hu

A család összeomlott

A gyilkosság után Nóra rokonai teljesen magukba roskadtak: nem tudták elhinni, hogy szerettük nincs többé. „Csak akkora fájdalmat kívánok Csabi édesanyjának, amekkorát nekem kell kibírnom. Nem többet!” – mondta zaklatottan Éva, az elhunyt fiatal édesanyja, aki alig egy évvel ezelőtt temette el agyvérzésben elhunyt fiát.

16 év fegyházat kapott

A férfit tizenhat év fegyházra és tíz év közügyektől eltiltásra ítélte a kedden a Nyíregyházi Törvényszék különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt a  férfit. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A korábbi büntetését is le kell ülnie

A férfi korábban 1 év 7 hónap börtön kapott lopásét, melynek végrehajtását két év próbaidőre felfüggesztette. Tekintettel arra, hogy L. Csaba a próbaidő alatt újabb bűncselekményt követett el, a bíróság elrendelte a korábbi büntetése végrehajtását is. Az ítélet nem jogerős, az ügyészség súlyosabb büntetésért, a vádlott és védője pedig eltérő minősítés megállapítása, és enyhítés miatt jelentetek be fellebbezést.

Kiemelt kép: a meggyilkolt fiatalasszony