Amint arról a Kékvillogó is beszámolt brutális baleset történt ma az M6-os autópályán. Az eset során egy kisbusz borult az oldalára, a járműből többen kirepültek, mostanra pedig az is kiderült, hogy a tragédia két halálos áldozatot is követelt.

Három mentőhelikopter is érkezett

Mint megírtuk az érdi és a martonvásári önkéntes tűzoltók áramtalanítják a járművet, felitatják a kifolyt üzemanyagot. A helyszínre érkeztek a törökbálinti hivatásos tűzoltók, három mentőhelikopter és hat mentőautó is. A munkálatok idejére az érintett útszakaszt lezárták, írja a katasztrófavédelem. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fotó a helyszínről:

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Szalagkorlátnak csapódott

A police.hu az eset kapcsán azt írta, hogy Ráckeresztúr térségében egy gépjármű lehaladt az úttestről. Az elsődleges adatok szerint 2021. szeptember 29-én 16 óra 45 perc körül az M6-os autópálya 33-as kilométerszelvényében, Dunaújváros felé vezető oldalon, Ráckeresztúrnál egy gépjármű ismeretlen okból szalagkorlátnak, majd hídpillérnek ütközött úttestről. 

Kapcsolódó:

A felborult kamion:

Fotó: police.hu

Többen kirepültek a kocsiból

Mint írták nyolcan utaztak a járműben, amelyből a baleset során többen kiestek. A hatóságok a helyszínen teljes útlezárás mellett megkezdték az életmentést és a helyszínelést. 

Fotó a helyszínről:

Fotó: police.hu

Ketten meghaltak

A police.hu legfrissebb híradása szerint a helyszínelés még mindig tart, továbbá azt írják, a sérültek közül két férfi életét a helyszínen nem tudták megmenteni, további hat utast pedig kórházba szállítottak a mentőszolgálat munkatársai. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Helyszíni felvétel – Forrás: police.hu