Oldalára borult egy kisbusz az M6-os autópálya 33-as kilométere közelében, a Fejér megyei Ráckeresztúr térségében, a Pécs felé vezető oldalon.

Három mentőhelikopter is érkezett

Az érdi és a martonvásári önkéntes tűzoltók áramtalanítják a járművet, felitatják a kifolyt üzemanyagot. A helyszínre érkeztek a törökbálinti hivatásos tűzoltók, három mentőhelikopter és hat mentőautó is. A munkálatok idejére az érintett útszakaszt lezárták, írja a katasztrófavédelem. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fotó a helyszínről:

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Szalagkorlátnak csapódott

A police.hu az eset kapcsán azt írja, hogy Ráckeresztúr térségében egy gépjármű lehaladt az úttestről. Az elsődleges adatok szerint 2021. szeptember 29-én 16 óra 45 perc körül az M6-os autópálya 33-as kilométerszelvényében, Dunaújváros felé vezető oldalon, Ráckeresztúrnál egy gépjármű ismeretlen okból szalagkorlátnak, majd hídpillérnek ütközött úttestről. 

Ez is érdekelhet:

Többen kirepültek a kocsiból

Mint írják nyolcan utaztak a járműben, amelyből a baleset során többen kiestek. A hatóságok a helyszínen teljes útlezárás mellett megkezdték az életmentést és a helyszínelést. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt történt a baleset:

Terelik a forgalmat

 Az érintett oldalt lezárták, a forgalmat a 29-es jelű Százhalombatta dél csomópontban leterelik a 6-os főútra. Visszatérni Ercsinél lehetséges, írja az Útinform.

FRISS!

Kiemelt kép: Helyszíni felvétel – Forrás: Balesetek, friss hírek egy helyen! Facebook csoport