A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság tevékenység-irányítási központja hétfőn 22 óra körül kérte a Szekszárdi Kutató-Mentő Egyesület segítségét egy férfi felkutatásában Pincehelyen, derül ki a teol.hu tudósításából. A 72 éves férfi napközben tanyájára ment, de ott később családja nem találta.

Civilek is segítettek a kutatásban

A felkérés után 30 percen belül hat fővel, és Mancscsal, a személykövető kutyával indult a helyszínre, ahol aztán a kereséshez csatlakoztak civilek is. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Holtan került elő az idős férfi

A személykövető indítása után bő fél órával, a tanyától nem messze, egy erdős-fás területen találtak meg az idős férfit, ám sajnos már holtan, írja a lap.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Mancs megsérült a keresés közben

A keresés közben Mancs, az eltűnt férfi megtalálási helyének közelében jelzett, ezután beugrott egy pincébe, ahol egy kiálló betonvas felnyársalta.

FRISS!

Műteni kellett

A kutyát azonnal orvosi ellátásban kellett részesíteni: nem sokkal később pedig meg is műtötték. Az állat állapota azóta stabil, minden jel szerint fel fog épülni, azonban több hetes kényszerpihenőre szorul.

24 óra alatt három eset

Egyébként 24 óra leforgása alatt ez volt a harmadik eset, hogy a a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság az egyesület segítségét kérte eltűnt személy felkutatása kapcsán.

Ez is érdekelhet:

Volt, aki épségben került elő

Mint azt a teol.hu megírta, az egyesület vasárnap délután Medinán segédkezett sikeresen egy férfi megkeresésében. Őt épségben találták meg. Szintén vasárnap délután Bátára indultak, ahol szonárral próbáltak egy horgász nyomára bukkanni a Dunában, azonban a kutatás nem járt sikerrel. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció