Ebben az évben a megszokottnál hamarabb beköszöntött az ősz. Ne engedjük, hogy az időjárás viszontagságai kifogjanak rajtunk és inkább öltöztessük fel jó melegen a csemetéinket. Fel kell vértezni a gyerekeket a hűvös időjárásra. A legfontosabb a megfelelő meleg gyerekruhák és a jó minőségű cipők beszerzése.

Milyen gyerekmodelleket válasszunk ebben az átmeneti időszakban? Milyen az ideális felső, amelyet reggel iskolába menet fel tud venni a gyerek és délután játszás közben az udvaron is megfelelő? Adjunk az egyszerű szabású időtálló holmikra és öltöztessük fel csemetéinket stílusosan az őszi időjárásnak megfelelően. Függetlenül attól, iskolába vagy óvodába megyünk-e, sétálni vagy éppen együtt töltjük a szabadidőnket. A közös délutáni programok elengedhetetlen kellékei a gyerek biciklik és a gyerek rollerek

Gyerek ruhák

Az ősz beköszöntével bizonyára új őszi kabátra lesz szüksége a gyerekeknek, amelyet a gyermek korához mérten kell kiválasztani. Maximálisan kényelmes viselet a derékig érő modell. Az őszi időjárásra kiválóan alkalmasak az ing stílusú rövid kabátkák. A vénasszonyok nyara jellemző viselete az esőkabát, amely állandó kiegészítője az őszi gyerekdivatnak. A praktikus esőkabátokat szinte lehetetlen helyettesíteni bármilyen más ruhadarabbal esős és szeles időben. Az esőkabátnak köszönhetően a gyerekek szárazak maradnak és a víznek esélye sincs kellemetlenné tenni a napot. A tinik előszeretettel választanak egyszínű felsőket, a kisebb gyerekeknek inkább a tarka ruházat tetszik jobban. Minden korosztály egyformán szívesen viseli a stílusos mellényeket és nyaksálakat, amelyek kellemessé teszik még a legzordabb őszi napot is.

Gyerek cipők 

A gyerekek lábai különösen érzékenyek a hűvös időjárásban, ezért az őszi időszakban válasszunk a csemetéinknek mindig bélelt meleg cipőt. Válasszuk azokat a gyártókat, amelyek a lányos és fiús cipő gyártásában csakis a legjobb minőségű anyagokkal dolgoznak. Nem megfelelő anyagoknak minősülnek a gyerek cipőgyártásban a nem szellőző és kemény anyagok, amelyek nehezen alkalmazkodnak a gyerekek lábfejéhez. Fontos tudnivaló, hogy a nem megfelelő lábbeli maradandó károsodást okozhat, ami a lábfej deformálásához vezet, illetve helytelen testtartást eredményez. A gyerek cipő legyen kényelmes – fontos a cipő megfelelő hossza és szélessége, szabása, legyen könnyű és alacsony sarkú. A cipő nagymértékben befolyásolja az élet minőségét és az egészségünket. A puha és rugalmas lábbeli, amely nem nyom és nem tör, valamint első osztályú anyagból készült és tökéletesen ül a lábakon biztosan nem fog semmiféle láb- vagy gerincproblémákat okozni a gyereknek.          

Ez a cikk támogatott tartalom. Ha Ön is szeretne ilyent a Magyarország TOP10 legolvasottabb hírportálja között szereplő Kékvillogó.hu portálon, akkor kattintson ide! Áraink tetszeni fognak, ráadásul még 1 millió olvasót is tudunk garantálni a pr-cikkek kiemelésének.