Amint arról a Kékvillogó is beszámolt borzalmas tragédia történt a minap, melynek során egy Olaszországba szökött magyar anya, kegyetlen módon kivégezte a kétéves kisfiát, azért mert nem bírta elviselni, hogy a bíróság az apánál akarta elhelyezni a gyermeket.

Több késsszúrás

Mint megírtuk a gyermekkel több késszúrással végeztek, a mellkasán és a nyakán is találtak sérüléseket. A nőnek a magyar bíróság döntésének értelmében péntek délután át kellett volna adnia a gyermeket a budapesti apának, azonban ezt nem tette meg.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Fotókat készített

Az anya, miután a kétéves kisfiút brutális módon kivégezte, a gyermek holttestéről fotókat készített, amiket aztán elküldött az Apák az Igazságért Közhasznú Egyesület elnökségének egyik tagjának, – Kalmár Lászlónak – azzal a szöveggel, hogy a gyermek most már senkié nem lesz. A fotókat Kalmár László küldte tovább a gyermek édesapjának. A nő ezt követően pedig a kicsi élettelen testét a Lidl pénztárának szalagjára helyezte.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A rendőrség megerősítette a hírt

A tragédia hírét a rendőrség is megerősítette, BRFK a Bors megkeresésére tudatta, a hír sajnos igaz. Mint mondták az olasz hatóságokkal már felvették a kapcsolatot, elkezdték az adategyeztetést. A nyomozást pedig az olasz hatóságok folytatják majd le.

Az apánál helyezték el ideiglenesen a gyermeket

A bíróság egyébként a múlt héten döntött arról, hogy ideiglenesen az apánál helyezi el a gyermeket, azonban az anya ebbe képtelen volt beletörődni, ezután szökött a kicsivel az olaszországi Perugiába, olasz médiaértesülések szerint egy ismerősénél húzta meg magát.

Küzdöttek a kicsi életéért, de már hiába

A helyi lapok információi szerint a kicsi életéért a mentősök még küzdöttek, a boltban megpróbálták újraéleszteni, ám hiába, a gyermek addigra már halott volt.

Bevitték a nőt a rendőrségre

A lapok azt írták az anyát ezt követően azonnal bevitték a helyi rendőrségre, ám olyan zavart állapotban volt, hogy azt sem tudták megállapítani, milyen kapcsolatban is volt pontosan a gyermekkel.

Megszólalt az olasz település polgármestere

A helyi hatóságok azonnal elrendelték az ügy vizsgálatát, Cittá della Pieve polgármestere, Fausto Risini pedig megrendülten nyilatkozott az Il Giornalénak: “Nincsenek szavak arra, ami történt. Egész Cittá Della Pievét megrázta és sokkolta az eset, és csak erre a kétéves kis angyalkára tudunk gondolni.” – mondta. 

Felvétel a helyszínről:

Könnyek között nyilatkozott az apa

A gyászoló apa most a Borsnak szólalt meg, elmondta, hogy az anya – Katalin – már korábban is fenyegetőzött a kis Alex felgyújtásával, továbbá arról is beszélt, hogy a nő korábban pornószínésznőként dolgozott.

Feldolgozhatatlan tragédia

A lap azt is írja, hogy Katalin életvitele miatt kötelezte a bíróság őt arra, hogy a kétéves gyermeket adja át az édesapjának, ám ő inkább Olaszországba vitte, ahol aztán több késszúrással végzett vele. Az apa, Norbert vigasztalhatatlan, a történteket talán soha nem is lesz képes feldolgozni, már csak azért sem, mert a nő a kegyetlen tette után fényképeket küldött a kicsi vérbe fagyott holttestéről.

Már korábban is fenyegetőzött

Norbert elmondása szerint Katalin már korábban is fenyegetőzött a kicsi megölésével, volt, hogy azt mondta, leönti Alexet benzinnel és felgyújtja.

A bíróság döntött

A bíróság miután elemezte a nő életvitelét úgy döntött, hogy az anyának azonnali hatállyal át kell adnia a gyermeket az apjának, azonban Katalin ezt nem tette meg, Olaszországba szökött, ahol a kisfiút több késszúrással kivégezte, majd a gyermeket egy áruház pénztári futószalagjára helyezte, hogy egy fényképet küldhessen Norbertnek.

Az apa összetört

Az apa a tragédiát követően megtörten nyilatkozott a Borsnak, elmondta Katalin már hosszú ideje pokollá akarta tenni az ő és rokonai életét. “Egy állatot szoktak így megölni” – zokogta az apa a Borsnak, továbbá elmondta:

Pornószínésznő volt

“Mindenkit feljelentgetett a környezetemben, engem pedig verbális erőszakkal és pedofil vádakkal illetett. Úgy vélem, ez az ő fantazmagóriáinak köszönhető. Korábban pornószínésznőként dolgozott Olaszországban, és minden egyébbel, ami az éjszakai élettel jár” – mondta Norbert, aki azt tervezi, hogy a kisfiát hazahozza Olaszországból, hogy magyar földben temethesse el.

Nem voltak házasok

A férfi azt is elmondta a lapnak, hogy Katalinnal nem voltak házasok, csak együtt éltek. “Azt mondta, hogy menopauza van nála, ehhez képest két hónap után közölte, hogy gyermeket vár. Amíg terhes volt, többször láttam, hogy a hasát ütögette, dohányzott és szteroid tartalmú tablettákat szedett” – árulta el a gyászoló férfi.

Távoltartási végzést is kért az apa

“Távoltartási végzést kért ellenem, de azt nem ítélték meg. A folyamatos kapcsolattartást viszont akadályozta. Még vidékre is leköltözött. A pandémia ideje alatt három hónapig nem találkozhattam a fiammal” – mondta az apa a lapnak.

Nem tudja, hogyan lehetett volna elkerülni a tragédiát

“Nem tudom, mit tehettem volna, de ami történt, azt nem lett volna szabad hagyni. Pokollá tette az életünket. A munkahelyemre is írt lejárató levelet. Szép életünk lehetett volna Alexszel, még a lakóhelyemen is elintéztem, hogy felvegyék egy kiváló bölcsődébe. A kisfiam koraszülött volt, tehát fejlesztésre volt szüksége.” – nyilatkozta megtörten Norbert. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Helyszíni felvétel – Forrás: YouTube