A rendőrség a lakosság segítségét kéri, keresik azt az anyát, aki magával vitte három gyermekét jelenlegi gyámjuktól.

Június 22-én tűntek el

Két kislány és egy kisfiú eltűnése miatt fordult a rendőrséghez a közel 9 évvel ezelőtt gyámjukként kijelölt asszony. Nyáregyházi otthonukból 2023. június 22-én délelőtt vitte magával – minden valószínűség szerint – rájuk vigyázó anyjuk. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Azóta nem találják őket

A 42 éves Tatai Katalin és gyermekei, a 11 éves Némedi Emília Ida, a 10 éves Némedi Dániel Károly, valamint a 8 esztendős Tatai Mercédesz azóta ismeretlen helyen tartózkodnak, életjelet nem adtak magukról.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

A rendőrség nyomoz

A Monori Rendőrkapitányság a 13050-1358/2023. bűnügyi számon kiskorú elhelyezésének megváltoztatása vétségének gyanúja miatt folytat nyomozást.

A lakosság segítségét kérik

A monori rendőrök mindent megtesznek a kicsik és anyjuk megtalálása érdekében, a gyorsabb eredmény érdekében a lakosság segítségére van szükség.

Kép az elkövetőről

Itt tud segíteni

A Monori Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható Tatai Katalint, vagy gyermekeit látta, jelenlegi tartózkodási helyükkel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 061-236-28883 telefonszámon, vagy tegyen bejelentést a 112 segélyhívón!

Kaposváron egy férfi feleségével együtt rabolta el a gyerekeit

A Kaposvári Járási Ügyészség jelentős érdeksérelmet okozva elkövetett személyi szabadság megsértésének bűntette és más bűncselekmény miatt emelt vádat azzal a negyvenes éveiben járó kaposvári férfival szemben, aki társa segítségével akarata ellenére hozta el feleségét és kislányát egy családon belüli erőszak áldozatainak fenntartott otthonból.

Rendszeresen bántotta a feleségét

Ahogy arról a Kékvillogó.hu is beszámolt korábban, a büntetett előéletű férfi korábban rendszeresen bántalmazta, becsmérelte feleségét, míg közös gyermekükkel többször volt türelmetlen és agresszív.

Titokban elköltöztette a családvédelmi hatóság

A nő egy idő után ki akart lépni a bántalmazó kapcsolatból, ezért 2021 elején a családvédelmi hatóságok segítségével titokban gyermekével együtt elköltözött egy Kaposvártól távoli védett otthonba, ahol a férfi elvileg nem találhatott rájuk.

Véletlenül megosztott egy dokumentumot

A kommunikáció azonban a férfi erőszakossága miatt nem szakadt meg teljesen köztük, így az egyik üzenetváltásuk során a nő véletlenül megosztott egy olyan dokumentumot, amiből a férfi rájött, hogy hol tartózkodnak.

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt fotó: police.hu