Egy motoros sérült meg Fábiánsebestyén határában, aki elveszítette uralmát a járműve felett. Súlyos sérüléseket szenvedett, bár helikoptert is riasztottak a balesethez, végül a mentőautó vitte be a kórházba.

Elvesztette uralmát a gépjárműve felett

Súlyos baleset történt vasárnap, percekkel délután két óra után a 4642-es úton, Fábiánsebestyén határában – számolt be a Csongrád-Csanád Vármegyei Hírportál. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A vasúti sínek között landolt

Gádoros irányába tartott két motoros, amikor egy bal kanyarban egyikük elvesztette uralmát a motorja felett. A kisebb lesodródott az útról, az árokba csapódott, végül a vasúti sínek mellett landolt.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Súlyosan megsérült

A helyszínre mentőhelikopter is érkezett, úgy tudjuk, hogy a motoros férfit súlyos sérülésekkel végül mentőautó szállította kórházba.

Sebességkorlátozás van ott érvényben

A kanyarban sebességkorlátozás van, azt, hogy a férfi milyen sebességgel haladt, még vizsgálják. A baleseti helyszínelés idejére félpályás útzár volt érvényben.

Szombaton a fővárosban volt halálos baleset

Szombaton 18 óra 45 perc körül eddig tisztázatlan körülmények között egy motor és egy személygépkocsi ütközött össze Budapest 11. kerületében, a Budafoki út és a Hengermalom út kereszteződésében.

Nem élte túl

Ahogy a Kékvillogó.hu is megírta, a balesetben a motort vezető férfi a szakszerű orvosi ellátás ellenére életét vesztette. A tragédia körülményeit a rendőrség vizsgálja – írta közleményében a police.hu.

Tűzcsapnak ütközött

A Kékvillogó.hu számolt be korábban arról is, hogy június 23-án 15 óra 50 perc körül egy motoros egy tűzcsapnak ütközött Budapest 8. kerületében, a Kerepesi úton. A motort vezető nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.

Megijedt a manővertől

A férfi az Asztalos Sándor útnál jobbra akart kanyarodni, ezért bekapcsolta az irányjelzőt és a buszsáv felé húzódott, de még nem kezdett sávot váltani. A motoros nő viszont megijedt a manővertől és jobbra rántotta a Harley kormányát.

Fékezés nélkül

A motor felugratott a Kerepesi út 19., azaz a Fővárosi Csatornázási Művek előtti járdára, majd fékezés nélkül az ott lévő tűzcsapnak rohant. A tűzcsap kidőlt, ömlött belőle a víz, a nő pedig az aszfaltra zuhant eszméletlenül. Először a Vízművek hibaelhárító autója, illetve a Budára, a Karmelita kolostorba igyekvő készenléti rendőrök értek a helyszínre, ők kezdték meg a motoros újraélesztését, majd a mentők folytatták.

Tragédia Dömsödnél

Ahogyan azt a BudapesKörnyéke.hu is megírta halálos közlekedési baleset történt 2023. június 22-én, csütörtökön késő este az 51-es számú főúton, Dömsöd és Tass között. Egy kamion és egy motorkerékpár ütközött össze, a motort vezető férfi életéért sokáig küzdöttek a kiérkező egységek, de végül a helyszínen életét vesztette.

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt fotó: police.hu/Illusztráció