Rosszul lett az 52-esen buszon Budapesten egy 70 év körüli idős asszony, akinek aztán két kamasz sietett a segítésére, derült ki az Országos Mentőszolgálat által közzétett Facebook bejegyzésből.

Megállították a buszt

Mint írják a tinik megállítoták a buszt és értesítették a mentőket. A rutinos mentésirányító több mentőegységet is riasztott, miközben a bejelentők megvizsgálták a nőt az instrukciók alapján. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ez is érdekelhet:

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem lélegzett az asszony

A beteg nem lélegzett, a fiatalok mégsem estek pánikba és azonnal újraélesztésbe kezdtek, amit a percek alatt helyszínre érkező mentők emelt szinten folytattak.

Sokáig zajlott az életmentés

Az életmentés még sokáig zajlott a buszon, az időben megkezdett mellkasi nyomásoknak köszönhetően, végül stabil állapotban szállíthatták kórházba az asszonyt.

Ez is érdekelhet:

Hősies helytállás

„Mielőbbi felépülést kívánunk, az életmentésben résztvevőknek gratulálunk!” – írja bejegyzésében az OMSZ. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt a teljes poszt:

Kapcsolódó tartalmak:

Kiemelt kép: Illusztráció