Tűz ütött ki egy zalakarosi hotelben, egy szoba kiégett. A szállodát nemrég felújították.

Egy szoba gyulladt ki

Teljes terjedelmében égett egy ötödik emeleti szoba Zalakaroson, a Termál úti szállodában. A tűz három másik szobát és a felettük lévő műfüves rekreációs területet is elérte.

Keresik az okát

Egyelőre nem tudni, hogy mitől kapott lángra a helyiség – közölte katasztrófavédelem. További friss bűnügyi hírek ide kattintva.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

60 embernek ment tönkre a nyaralása

Senki nem sérült meg, de a hotelt kiürítették, hatvan embernek kellett elhagynia az épületet. Az MTI helyszíni információi szerint a több mint 160 szobás, háromcsillagos szállodát nemrég újították fel.

A helyi lap videója

Kigyulladt jármű

Kigyulladt egy kamion Sárkeresztúr térségében. A tűzesethez a sárbogárdi hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik két vízsugárral eloltották a lángokat.

A mező égett

Öt darab körbála kapott lángra Tiszaeszlár térségében. A helyszínre a nyíregyházi hivatásos tűzoltók megakadályoztatták a tűz továbbterjedését, majd eloltották a lángokat.

Szolgálaton kívüli tűzoltómentett életet

A Duna kedd este sodort el egy embert a Margit-szigetről. A helyszínre elsőként Czicze István főtörzsőrmester, az Országgyűlési Őrség hivatásos tűzoltója ért, aki egy másik ember segítségével kimentette a férfit a vízből. A kimentettet látható sérülések nélkül adták át a mentőknek, akik a Honvéd Kórházba vitték.

Címlapfotó: MTI/Varga György