Az eladó élesztett újra egy vásárlót szerdán Heves megyében. A mentők végig telefonon instruálták a butikost. Szintén tegnap egy férfi mentette meg felesége életét Bács-Kiskunban.

A próbafülkében esett össze

Egy butik próbafülkéjében esett össze az az 50 év körüli nő, akihez szerdán kérték a mentők gyors segítségét. Az eladó szerencsére hallotta az esés hangját és azonnal cselekedett.

Nem lélegzett

Mentésirányító bajtársunk instrukciói alapján megvizsgálta a fülkében fekvő beteget, aki nem lélegzett.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Az eladó megkezdte az újraélesztést

Az eladónő nem esett pánikba, a telefonon kapott utasítások szerint, azonnal megkezdte az újraélesztést, amit a perceken belül érkező mentőegységek emelt szinten folytattak.

Megmentették az életét

Az életmentés még hosszú percekig zajlott, a helyszínen, de az időben megkezdett mellkasi nyomásoknak köszönhetően, az asszonyt végül stabil állapotban szállíthatták kórházba.

Összeesett az asszony

Szintén szerdán a férje szeme előtt esett össze otthon egy 50 év körüli, ismert szívbeteg nő Bács megyében. A kétségbeesett férj hívta a mentőket, és a mentésirányító utasításai szerint megvizsgálta feleségét, aki nem lélegzett.

A mentésirányító instruálta a férjet

A mentésirányító azonnal több mentőegységet is riasztott, miközben folyamatosan instruálta a férjet az újraélesztés lépéseire.

Ez is érdekelhet

Szörnyerhalt egy Tolna megyei balesetben a 17 éves lány, az 5 utasból csak 1 használta a biztonsági övet a BMW-ben

Kórházba vitték a nőt

A mentők percek alatt a helyszínre értek és emelt szinten küzdöttek tovább az asszony életéért, ami az időben megkezdett mellkasi nyomásoknak köszönhetően eredményre vezetett. Bajtársaink végül stabil állapotban szállíthatták kórházba az asszonyt- írták a Facebookon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: Facebook/Országos Mentőszolgálat