Szörnyethalt egy 17 éves lány a Tolna megyei balesetben. Egy autó lesodródott az útról, a járműben öten utaztak, közülük csak az egyik utas volt bekötve.

Lesodródott az útról

Egy személygépkocsi közlekedett szerda este negyed 8 körül az 56-os főút 13-as kilométerszelvénye közelében, Várdomb térségében, amikor ismeretlen körülmények között lesodródott az útról.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Meghalt egy 17 éves lány

A járműben öten utaztak. Az egyik utas, egy 17 éves lány, olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Teljesen összetört a BMW

Forrás: MTI

4 sérült van

Az elsődleges információk szerint hárman súlyosan, egy személy pedig könnyebben sérült – tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

Lezárták az utat

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes útlezárás volt érvényben az érintett útszakaszon. A forgalmat Várdomb irányából Sárpilis felé, Szekszárd irányából pedig Decs irányába terelték az autókat.

Csak egy utas használta a biztonsági övet

Forrás: MTI

Feszítővágót használtak a tűzoltók

A balesethez a szekszárdi hivatásos tűzoltók vonultak, áramtalanították a járművet, melyből több embert feszítővágó segítségével szabadítanak ki. Este 11 óra körül újra megindult a forgalom az érintett útszakaszon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt történt a baleset

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: MTI