Meghalt az a 9 éves kisfiú, aki vasárnap délután szenvedett súlyos balesetet a Pest megyei motocross-pályán. Zsolt egy 14 éves fiúval ütközött, miközben a bemelegítő köröket rótta. A helyszínen újra kellett éleszteni a kisfiú, szerdán azonban a kórházban meghalt.

Tragédia a motocross pályán

Amint arról a Kékvillogó.hu is beszámolt rettenetes tragédia történt vasárnap délután a monori motocross-pályán. Két gyerek ütközött össze, az egyik kisfiú olyan súlyosan megsérült, hogy újra kellett éleszteni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Edzésre érkeztek

A 9 éves Zsolt édesapjával érkezett az edzésre. Még az edzés előtt a fiú bemelegítőköröket ment, amikor összeütközött sporttársával.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Rázuhant a kvad

A nagyobbik gyerek szinte sérülések nélkül megúszta, de a kisebbikre rázuhant a kvad. Egyelőre rejtély, hogy mi idézhette elő a szerencsétlenséget. Mindkét fiú szülei keresni kezdték a gyerekeket, végül ők riasztották a mentőket is.

A kormánynál akadtak össze

A két motoros a kormánynál akadt össze. A jelenlevő felnőttek azonnal értesítették a mentőket, de hamar világossá vált, hogy a gyermeket helikopterrel kell kórházba szállítani, hiszen minden perc számított.

Újra kellett éleszteni

A Borsnak egy jelenlévő azt mondta, az orvosok a helyszínen körülbelül 10 percig küzdöttek azért, hogy a kisfiút szállítható állapotba hozzák.

A sérülthöz mentőhelikopter érkezett

Helyszíni felvétel – Forrás: Facebook/Magyar Gyermekmentő Alapítvány

A levegőben akadtak össze

„Azt hallottam, a baleset egy ugratás során történt, a két fiatal a levegőben akadhatott össze egymással. Ilyen esetekben az a szülő a felelős a balesetért, aki a forgalommal szemben felengedte a pályára a gyerekét” – mondta a Blikknek az egyik edző.

Feladta a harcot

A 9 éves kisfiú súlyos fejsérüléseket szenvedett. A helikopter egy pesti kórház intenzív osztályára szállította, ahol vasárnap óta altatásban tartották. Több mûtétet is végrehajtottak rajta, ám a gyermek szervezete tegnap feladta küzdelmet.

Híres versenyző akart lenni

A kilencéves alsós a rajongásig szerette a motorokat. Az volt a legnagyobb álma, hogy egy nap híres versenyző legyen, és a vitrinjét telepakolhassa a serlegekkel. Rendszeresen elkísérte őt édesapja az edzésekre a monori krosszmotorpályára. A terepet a gyermek már jól ismerte és a pályán dolgozók szerint a korához képest mindig a legnagyobb körültekintéssel járt el. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Helyszíni felvétel – Forrás: Facebook/Magyar Gyermekmentő Alapítvány