Edzés közben ütközött össze Pest megyében két gyerek a motocross-pályán, az egyikük életveszélyes sérüléseket szenvedett, már több műtétet elvégeztek rajta, ám az állapota jelenleg is kritikus.

Baleset Monorierdőn

Súlyos baleset történt vasárnap Monorierdőn. A motorcross pályán ütközött össze két gyerek. Nem mentek gyorsan, 30-40 km/órával haladhattak. A két jármű összeütközött, majd kormányuk is összeakadt. Emiatt az egyik kisfiú a motor alá került. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Édesapja vitte edzésre

A kisfiút az apája vitte a szokásos hétvégi edzésére, a gyerek álma, hogy motorversenyző lehessen. Az edzés előtt megszokott, hogy bemelegítő köröket tesznek meg, egy ilyen közben történt a baj.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Újra kellett éleszteni

A baleset után mentőhelikopter érkezett a pályára, a szakemberek tíz percig próbálták visszahozni a kisfiút, ami szerencsére sikerült nekik, majd kórházba vitték. 

Mentőhelikopter is érkezett

Helyszíni felvétel – Forrás: Magyar Gyermekmentő Alapítvány

Kritikus az állapota

Koponyasérüléseket és belső sérüléseket is szenvedett. Az RTL Klub információ szerint a fiún már több műtétet is elvégeztek, ám továbbra is kritikus az állapota.

Életmentés Ercsiben

Egy Ercsiben élő férfi értesítette kedden a rendőröket arról, hogy a vele szemben lakó szomszédját már napok óta nem látja. És az idős férfi nem reagál a csengetésre, kopogásra, azonban a televízió folyamatosan működik a lakásában.

A konyhaablakon másztak be

A helyszínre érkező rendőrök ellenőrizték a bejelentés valódiságát, majd a konyha ablakát betörve bemásztak a házba. A járőrök a szobában az ágyon fekve találták a 77 éves beteget eszméletlen állapotban.

Újraélesztették a férfit

Haladéktalanul megkezdték az újraélesztését, amely sikerrel járt, majd hívták a mentőszolgálat munkatársait további ellátás céljából. A mentők az idős férfit stabil állapotban vitték kórházba. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: Facebook/Magyar Gyermekmentő Alapítvány