Nehezen viseli a bírósági tárgyalásokat VV Fanni édesanyja. A gyászoló asszonynak nem csak azzal a fájdalommal kell megküzdenie, de máig nem tudja, hol van a lánya holtteste, miközben a gyanúsított, B. László védekezését kell hallgatnia. Az ügyben ősszel születhet ítélet.

Üvöltözött a vádlott

Hangos veszekedés zajlott kedden VV Fanni gyilkossági ügyének tárgyalása.  Ugyanis B. László vádlott arról igyekezett meggyőzni a bíróságot, hogy nem volt egyedül, amikor elvitték a fiatal lány testét, hanem vele volt Fanni legjobb barátnője, B. Erika is. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ellentmondó vallomások

A nőt tanúként hívta be a Fővárosi Törvényszék, ahol B. Lászlóval szembesítették. Mindketten gyökeresen mást vallottak. Míg a gyanúsított azt állította, hogy vele volt Erika azon az ominózus 2017-es estén, addig a nő azt mondta: semmi köze a barátnője, Novozánszki Fanni eltűnéséhez.

Kamerafelvételek

B. Lászlót az eltűnés éjszakáján és másnap hajnalban is számtalan kamera rögzítette, ahogyan Fannival a karjában elhagyja a budapesti lakást. Arról is van felvétel, ahogy leparkol Siófokon, majd átöltözik síruhába és többször elindul kocsival majd tíz vagy húsz perc után újra hazamegy.

Feledékenynek mondja magát

A férfi ezt azzal magyarázta, hogy nagyon feledékeny és mindig vissza kell mennie, ha elindult, hogy megnézze, bezárta-e az ajtót és kihúzta-e a vasalót.

Kikészült Fanni édesanyja

A lány holtteste azonban a mai napig nincs meg. B. László viselkedése miatt a lány családja úgy érzi, ostobának nézik őket. dr. Lichy József szerint a tárgyalás után Fanni édesanyja teljesen kikészült.  

Feltépik a sebeit

„Bár négy éve tart az ügy, de a szegény asszony még most is elsírja magát minden tárgyalás után. Ezúttal is ez történt. Harag, düh és kétségbeesés van benne, amiért ilyen hosszú ideje nem derült ki az igazság. Minden tárgyalással feltépik a sebeit” – mondta az ügyvéd a Borsnak.

Mindent tagad

„Nincs esélye B. Lászlónak, az a védekezés, amibe ő kapaszkodik és ahogyan védekezik, önmagáért beszél. Úgy érzem, hogy ez az ember azt hiszi, hogy körülötte mindenki más ostoba. Azt gondolja, hogy ugyan bemérte őt az FBI a Dunaparton, de azt mondja, nem járt arra. Felveszi a kamera, hogy befordul a Dunapartra, de azt állítja, a felvételen látható autó nem az övé” – mondja VV Fanni családjának ügyvédje.

Szembe megy a tényekkel

Dr. Lichy József azt mondta, hogy „Siófokon benne volt a mosógépben Fanni hajszála, de ragaszkodik ahhoz, hogy a lány nem volt ott. Fanni vérével van tele a kocsi csomagtartója, de azzal érvel, hogy marhahúsból származik. Jogos, hogy védi magát, de mindig szembe megy a tényekkel és csak azt mutatja, hogy ez az illető maga sem gondolja komolyan, amit mond”.

Sokáig börtönben maradhat

B. László megpróbálja Fanni barátnőjére, Erikára tolni a büntetőjogi felelősséget. Ha a vád alapos lesz és elítélik, szinte biztos, hogy a férfi nagyon hosszú időre rács mögé kerül.

Ősszel születhet ítélet

B. László azonban eddig semmijen megbánást nem tanúsított és abban sem segíti a nyomozókat, hogy megtalálják VV Fanni holttestét. Az ügyben ősszel születhet ítélet. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: VV Fanni – Forrás: RTL klub