16 év után visszatért Magyarországra Simek Kitti, aki 14 évesen ölte meg nevelőapját. Kitti pici gyermekét hátrahagyva külföldre ment, azóta nem is tartotta családjával a kapcsolatot. Most a 17 éves lányát szeretné Hollandiába csábítani.

Lelőtte nevelőapját

Simek Kitti 2002-ben, 14 évesen lelőtte alvó nevelőapját, mert szexuálisan zaklatta. Kittit 2 év, 2 hónap börtönre ítélte a bíróság, a lány már terhesen hallgatta végig az ítéletét. Mádl Ferenc akkori köztársasági elnök kegyelmet adott neki.

Elhagyta a családját

Kittinek, azonban mégsem jött rendbe élete. Párjával tönkrement a kapcsolata, gyerekét hátrahagyva külföldre ment. Lívia nem is emlékszik az édesanyjára. Korábban azt mondta, soha nem bocsát meg neki, amikor róla beszél, Simek Kittynek szólítja.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Szegénységben élnek

A tisztes szegénységben élő Szabó György a lányán, Lívián kívül még három kisfiút nevel. Az apa hol napszámba jár, hol favágóként dolgozik, hogy eltartsa a családját. Házukat elárverezték, mert a férfi nem tudta fizetni a hiteleit.

Elárverezték a házukat

„Az előző házunk a kislányom, Lívia nevén volt. Elárverezték, mert a részleteket nem tudtuk fizetni. Most megint itt tartunk, hogy nem tudom a törlesztőt fizetni. A végrehajtó leemelte a számlámról a fizetésemet, és ha mindent, a rezsit is kifizetem, 500 forintom marad a hónap végéig” – mondta két évvel ezelőtt Simek Kitti volt párja.

Csomagot küldött neki

Nemrég, 16 év után, Kitti jelentkezett a most 17 éves lányánál. Lívia azt mondta, hogy anyja a közösségi oldalán azt írta, hogy küldött neki csomagot, ezért menjen el érte Pécsre a nagynénjéhez.

Ez is érdekelhet

“Nagyon megbántam” – mondta a bíróságon a családanya, aki elvette újszülött gyermeke életét, majd a szülés nyomait lányával takaríttatta el

Kitti nyitott ajtót

„Gyanútlanul bekopogtam a nagynénémhez, erre Kitti nyitott ajtót. Rögtön felismertem őt, pedig két fejjel kisebb volt nálam. Sírva átölelt, de én nem éreztem semmit. Megrökönyödtem, amikor egy festett kavicsot adott ajándékba, talán azt hitte, még kislány vagyok” – mondta a Blikknek Lívia.

A családi pótlékról beszélt

„Aztán bemutatta az ötéves kisfiát, majd elmesélte, hogy Hollandiában él, egy étteremben dolgozik. Bár férjnél van, most zajlik a válópere. Azt hajtogatta, azonnal menjek vele Hollandiába, szerez munkát, akár újságkihordó is lehetek. Elárulta, azért ilyen sürgős az indulás, mert utánam több családi pótlékot kap a holland államtól” – mondta Simek Kitti lánya.

Ideges lett

Lívia azt mondta, „nem tudtam rögtön dönteni, Kitti ideges lett, hogy ne szórakozzak vele, mert neki nincs pénze fölöslegesen Magyarországra jönni, hogy velem találkozgasson. Amikor megkérdeztem tőle, hogy az elmúlt tizenhat évben miért nem keresett, azt válaszolta, félt az elutasításomtól”.

Kiemelt kép: Simek Kitti a gyilkosság után – Forrás: youtube.com