Több embert becsaphatott az a budapesti férfi, aki a labdarúgó Európa-bajnokságra árult belépőket a Facebookon. A zuglói rendőrök csalás miatt indítottak ellene eljárást. Kedd este lesz a történelmi Eb-meccs, ahol a portugál csapat Cristiano Ronaldo vezetésével a magyar válogatottal játszik a Puskás Arénában. 67 ezer embert várnak a lelátókra, nem csoda, hogy megmozgatta a lehetőség a csalók fantáziáját is.

Hamis jegyek

Csalás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság 14. Kerületi Rendőrkapitányság a 28 éves M. Zoltánnal szemben. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Facebookon árulta

A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi közösségi média csoportokban kínált jegyeket a labdarúgó Európa-bajnokság magyarországi mérkőzéseire.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

96 ezres jegy

Az eljárás jelenlegi adatai szerint négyen biztosan fizettek a férfinak 24.000 és 96.000 forint közötti összegeket. Az ügynek közel negyven sértettje lehet, akik szintén vásároltak, jegyeket azonban egyikük sem kapott.

Kihallgatták

A gyanúsítottat tegnap hallgatták ki a zuglói rendőrkapitányságon; a férfi a bűncselekmények elkövetését beismerte, szabadlábon védekezhet. A nyomozók az eljárás során tisztázzák, hogy M. Zoltán másokat is megkárosíthatott-e.

Ezt kéri a rendőrség

Az eset kapcsán a Budapesti Rendőr-főkapitányság arra figyelmeztet mindenkit, hogy csak hivatalos értékesítőhelyben bízzanak!

Történelmi meccs

2021. június 15-én, kedden, 18 órakor olyan mérkőzésre kerül sor az egykor Népstadionnak nevezett Puskás Arénában, amilyen még soha nem volt Magyarországon. A magyar labdarúgó-válogatott az Európa-bajnoki címvédő Portugália ellen játszik az Európa-bajnokság F-csoportjának nyitómérkőzésén a budapesti pályán.

Óriási élmény

Azok, akik kedden kora este ott lesznek a Puskás Arénában, talán fel sem fogják még, mekkora élményben lesz részük – írja az Origo. Magyarország ennek a meccsnek nem az esélyese, a portugál csapat játékosai jobbak mint a mieink – egyénileg mindenképpen, plusz náluk játszik a zseni, Cristiano Ronaldo, ráadásul Magyarország még soha nem győzte le – semmilyen meccsen – a portugál válogatottat – írja a portál.

Rengeteg ember

A portugál csapat játékosai közül senki sem tudja, milyen az, amikor egy teljesen telt Puskás Arénában Magyarország ellen kell pályára lépniük. Ronaldo 2020 őszén már járt itt a Ferencváros-Juventus BL-mérkőzésen, de az ottani hangulatot össze sem lehet vetni azzal, ami most rá vár. Akkor 20 ezren voltak a nézőtéren, most 67 ezren lesznek a Puskás Arénában. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Cristiano Ronaldo