Két brutális baleset is történt szerda délután Budapesten. Az egyik balesetben egy motoros és egy Subaru ütközött egymásnak a Corvin negyed közelében, a másik balesetben pedig egy hölgy vesztette el az uralmát a járműve felett, és hajtott neki egy padnak, amin négy gyerek is ült.

Motoros ütközött a Corvinnál

A BudaPestkörnyéke.hu helyszíni tudósítója szerint Budapesten, a 9. kerületben egy Subaru a Corvin negyed felől nagy ívben balra kanyarodott az Erkel utcába, egy motoros pedig a Kálvin tér felől érkezett. A két jármű találkozott egymással, és a Subaru elsodorta a motorost. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Keresztbe fordult a Subaru

Baleset a Corvin negyednél – Forrás: Gombkötő Krisztián

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Megsérült a motoros

A baleset következtében a motoros megsérült.

Zajlik a helyszínelés

Baleset a Corvin negyednél – Forrás: Gombkötő Krisztián

Letarolta a gyerekek padját egy idős nő

Budapesten, a 2. kerületben történt egy másik baleset is szerda délután. Egy idős hölgy a 2. kerületi Törökvész útról haladt előre, majd a Pusztaszeri útra való kanyarodása közben elvesztette az uralmát a járműve felett, áthajtott az elválasztó sávon, a szembejövő sávon, és felborított egy padot, amin négy gyerek is ült. A Skoda Fabia végül egy ház kerítésének ütközve megállt.

Széttört a Skoda eleje

Törökvész úti baleset – Forrás: Gombkötő Krisztián

Lerepültek a gyerekek

Az ütközés következtében a gyerekek lezuhantak a földre: ketten közülük könnyebben sérültek, míg a balesetben megsérült két nő is, az egyiknek feltehetően eltörött a karja. A Skoda vezetője szintén könnyű sérüléseket szenvedett.

A pad is összetört a balesetben

Törökvész úti baleset – Forrás: Gombkötő Krisztián

Több egység is érkezett a helyszínre

Törökvész úti baleset – Forrás: Gombkötő Krisztián

Műszaki hiba okozhatta a balesetet

Az idős hölgy azt mondta, műszaki hiba miatt történt a baleset. Hogy ez tényleg így volt-e, azt szakértői vizsgálat fogja eldönteni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Törökvész úti baleset – Forrás: Gombkötő Krisztián