A Budapesti Rendőr-főkapitányságra december 20-án 19 óra 26 perckor egy férfi tett bejelentést, hogy egy 17. kerületi családi házban holtan találta nagymamáját. Emberölés bűntett gyanúja miatt indítottak nyomozást.

Két holttestet találtak

A rendőrök a helyszínen két holttestet találtak, a házban lakó nagymamát és annak fiát. A BRFK Életvédelmi Osztálya emberölés bűntett gyanúja miatt indított nyomozást; a nyomozók megkezdték a tényállás tisztázását.

Egész este helyszínelnek

Információink szerint sok rendőr van a környéken, várhatóan egész este tart majd a helyszínelés.

Budapesten a 17. kerületben, az Abaliget utcában történt a bűncselekmény

Ezt olvastad már?

VV Fannit magatehetetlen állapotban cipelte autójához a gyilkossággal vádolt férfi

Nem tudták rábizonyítani a gyilkosságot

A darnózseli hentesként elhíresült N. János az eltűnt feleségét meggyilkolta, de a negyvenéves, kétgyermekes édesanyának soha nem lett meg a holtteste. A hentesként dolgozó férfi a testet a ház alatti húsfeldolgozóban feldarabolta és ledarálta. A maradványok egy részét elégette, egy részét elrejtette vagy szétszórta. A további részleteket ide kattintva éred el.

11 év után került elő a holttest

Megtalálhatták a 11 éve eltűntként keresett volt MTK-s labdarúgó, Katzenbach Imre holttestét. A rendőrség honlapján pénteken közzétett közleményben nem nevezték meg az áldozatot, mindössze annyit rögzítettek, hogy budapesti, 17. kerületi otthonából 2009. szeptember 28-án tűnt el az akkor 45 éves férfi, akinek földi maradványait október 23-án találták meg Baranyajenő térségében – írtuk pár napja.

Ez is érdekelhet:

Az élettársa végzett vele

Agyonverte élettársa az 52 éves miskolci családanyát, majd holttestét megpróbálta elrejteni. Cs. Zoltánné Emese szeptemberben tűnt el, a rendőrség is kereste. Cs. Zoltánné Emese úgy egy hónapig nem jelentkezett gyerekeinél, hiába próbálták egyre kétségbeesettebben elérni anyjukat, nem sikerült. Végül mivel nem láttak más megoldást, bejelentették eltűnését a rendőrségen. A rendőrök azonnal keresni kezdték az asszonyt, de sajnálatos módon november végén holttan találtak rá.

Vascsővel verte agyon

Jogerősen életfogytig tartó fegyházra ítélte a Fővárosi Ítélőtábla azt a 27 éves P. Jánost, aki korábban vascsővel agyonvert, majd közösült egy 88 éves asszonnyal Zsámbokon – írtuk néhány hete. A férfi legkorábban 30 év múlva bocsátható szabadon feltételesen. A bűnjelek eltüntetéséért korábban 1 év 6 hónapra ítélt H. József büntetését pénzbüntetésre enyhítették.

Ha segítség kell

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Kiemelt kép: illusztráció, forrás: MTI