Agyonverte élettársa az 52 éves miskolci családanyát, majd holttestét megpróbálta elrejteni. Cs. Zoltánné Emese szeptemberben tűnt el, a rendőrség is kereste.

Egy hónapig nem tudtak semmit anyjukról

Cs. Zoltánné Emese úgy egy hónapig nem jelentkezett gyerekeinél, hiába próbálták egyre kétségbeesettebben elérni anyjukat, nem sikerült.

Élettársához indult

 Már ak­kor sokan rosszat sejtettek, Emesének ugyanis rejtélyes módon pont azután veszett nyoma szeptemberben, hogy a nő az élettársához utazott a szintén borso­di Vattára.

Bejelentették az eltűnését

Végül mivel nem láttak más megoldást, bejelentették eltűnését a rendőrségen. A rendőrök azonnal keresni kezdték az asszonyt, de sajnálatos módon múlt hétvégén holttan találtak rá.

Ott találták meg, ahol élettársa él

Vatta külterületén bukkantak a nő holttestére, akit a gyanú szerint élettársa gyilkolhatott meg.

Valami nem stimmelt a férfival

„Tudtuk, hogy azzal a férfival valami nem stimmelt, nem csoda, hogy a gyerekei aggódtak” – mondta a Borsnak a család egyik ismerőse.

Elrejtette a bokorba a holttestet

„Imádták az anyjukat, ahogyan az anyjuk is őket, bármitől megvédték volna Emesét, ha tudták volna. Reméljük, örökre hét lakat alá zárják azt az embert, aki ezt tette egy fantasztikus anyával. Úgy hallottuk, hogy az az ámokfutó halálra verte, majd elrejtette a testét egy bokros területen” – mondta a család ismerőse a lapnak.

Őrizetben a gyilkos

A nő gyilkosát a rendőrség már őrizetbe vette. Családja összeroppant a gyász okozta fájdalom miatt.

Gyászolnak a gyermekei

„Annyira sajnálom, hogy nem lehettem melletted, és nem védhettelek meg! Sajnálom, Anya” – írta az egyik gyászoló fiú.

Kiemelt kép: illusztráció