Ma tárgyalják a Kúrián a darnózseli hentes büntetőügyét. A vád szerint 014-ben N. János megölte feleségét, a holttestet feldarabolta, majd ledarálta, a maradványokat pedig elszórta a Zseli réten.

N. János nem jött el a tárgyalásra

A Blikk információi szerint N. János nem mente le a tárgyalása, ügyvédje pedig annyit közölt a Kúriával, hogy a védence nem kívánt megjelenni, azonban ez nem akadályozza a pár lefolytatását.

Nem volt holttest

A családapát első fokon bizonyítotság hiányában – holttest hiányában nem derült ki, hogy a sértett mikor és hogyan vesztette az életét – kétszer már fel is mentették az emberölés vádja alól, azonban a másodfokon eljáró bíróság halált okozó testi sértés miatt hét évre ítélte a férfit.

Ezek is érdekelhetnek:

Ma dönt a Kúria

A tárgyalás harmadfokon a Kúrián ezekben a percekben kezdődik.

Nem tudták rábizonyítani a gyilkosságot

A darnózseli hentesként elhíresült N. Jánost tavaly október végén másodfokon hét év börtönbüntetésre ítélték testi sértés miatt. Nem gyilkosságért, mert azt nem tudták rábizonyítani, hogy 2014 májusában eltűnt feleségét meggyilkolta, már csak azért sem, mert a negyvenéves, kétgyermekes édesanyának soha nem lett meg a holtteste.

A ház alatti húsfeldolgozóban darabolta fel a testet

A hentesként dolgozó férfi a testet a ház alatti húsfeldolgozóban feldarabolta és ledarálta. A maradványok egy részét elégette, egy részét elrejtette vagy szétszórta. Pár nappal később a nyomozók megtalálták a réten az el nem égett darabokat a nő szív-, máj-, tüdő-, bőr- és izomszöveteiből, alig néhány kilométerre a vádlott házától, az egyezést később DNS-teszt is bizonyította.

A tanúvallomások

Egy védett tanú látta, hogy a férfi a gyilkosság éjszakáján kivesz valamit az autó csomagtartójából, és a beindított füstölő felé viszi. Egy másik tanú pedig azt mondta, a gyilkosság másnapján látta, ahogy a férfi egy zsákból valamit szétszór egy réten. A bíró mindezeket bizonyítottnak találta, az indíték is megvolt, N. János és Judit házassága évekkel korábban megromlott, gyermekelhelyezési vitában álltak, a férfi korábban bántalmazta is, emberölésért mégsem ítélhette el.

Korábban a házát árulta a hentes

A KékVillogó is beszámolt róla, hogy az interneten hirdeti házát az a darnózseli hentes, aki a vád szerint megölte feleségét. Ezután a holtteste a ház alatti húsfeldolgozóban feldarabolta, majd ledarálta. Most ez az ingatlan keresi új gazdáját.

Az RTL Klubnak megmutatta a házat

Tavaly novemberben interjút adott az RTL Klub Házon kívül című műsorának, amelyben ártatlanságát hangoztatta, és a forgatócsoportot beengedte a házba, ahol a vád szerint a borzalmas tettet elkövette, és ahova visszaköltözött.

Kiemelt kép: Illusztráció