Az interneten hirdeti házát az a darnózseli hentes, aki a vád szerint megölte feleségét. Ezután a holtteste a ház alatti húsfeldolgozóban feldarabolta, majd ledarálta. Most ez az ingatlan keresi új gazdáját.

Megválna attól az ingatlantól az a Győr-Moson-Sopron megyei hentes, aki a vád szerint megölte, majd feldarabolta felségét. A holttestet ezután a házában lévő húsfeldolgozóban ledarálta. A Darnózseliben található rémségek házát 37 millió forintért árulja a tulajdonos.

A hirdetésben látható ingatlan teljesen egyértelműen azonos a 2010-es évek egyik leghírhedtebb hazai bűncselekményének helyszínével.

Nem tudták rábizonyítani a gyilkosságot

A darnózseli hentesként elhíresült N. Jánost tavaly október végén másodfokon hét év börtönbüntetésre ítélték testi sértés miatt. Nem gyilkosságért, mert azt nem tudták rábizonyítani, hogy 2014 májusában eltűnt feleségét meggyilkolta, már csak azért sem, mert a negyvenéves, kétgyermekes édesanyának soha nem lett meg a holtteste.

A hentesként dolgozó férfi a testet a ház alatti húsfeldolgozóban feldarabolta és ledarálta. A maradványok egy részét elégette, egy részét elrejtette vagy szétszórta. Pár nappal később a nyomozók megtalálták a réten az el nem égett darabokat a nő szív-, máj-, tüdő-, bőr- és izomszöveteiből, alig néhány kilométerre a vádlott házától, az egyezést később DNS-teszt is bizonyította.

Egy védett tanú látta, hogy a férfi a gyilkosság éjszakáján kivesz valamit az autó csomagtartójából, és a beindított füstölő felé viszi. Egy másik tanú pedig azt mondta, a gyilkosság másnapján látta, ahogy a férfi egy zsákból valamit szétszór egy réten. A bíró mindezeket bizonyítottnak találta, az indíték is megvolt, N. János és Judit házassága évekkel korábban megromlott, gyermekelhelyezési vitában álltak, a férfi korábban bántalmazta is, emberölésért mégsem ítélhette el.

Az RTL Klubnak megmutatta a házat

A végső szót a Kúria fogja kimondani, de a férfi szabadlábon védekezhetett. Tavaly novemberben interjút adott az RTL Klub Házon kívül című műsorának, amelyben ártatlanságát hangoztatta, és a forgatócsoportot beengedte a házba, ahol a vád szerint a borzalmas tettet elkövette, és ahova visszaköltözött.

A riporterrel a nappaliban leülve beszélgetett, a háttérben a szekrényen a gyerekek fényképeivel, aztán kivitte a füstölőhöz és együtt lementek a pincébe is. Ennek a riportnak köszönhetően egészen biztos, hogy a Jófogáson talált, 15 fényképpek illusztrált hirdetés azonos a bűnügy helyszínével, az eladó pedig nem lehet más, mint maga N. János.

A riportban egyébként a férfi utalt is rá, hogy hamarosan megválik az ingatlantól.

Kiemelt kép: Nagy János – Forrás: RTL Klub