Fejbe lőtte magát egy 20 év körüli férfi szombaton egy budapesti lőtéren. A férfit a mentők kórházba szállították, de életét már nem tudták megmenteni.

Maga ellen fordult

Szombaton, egy terézvárosi lőtéren fejbe lőtte magát egy 20 éves férfi. A lőteret üzemeltető cég vezetője azt mondta a Telexnek, hogy a fiatalember először járt náluk, és semmi jel nem utált arra, hogy maga ellen fordulna.

EZ IS ÉRDEKELHET!Állandóan az járt a fejében, hogy Szandra mennyit szenvedhetett, mielőtt meghalt” – belehalt a bánatba az az édesapa, akinek lányát egy cipőfűzővel ölte meg szerelme

Szigorú szabályok szerint működnek

Gál János azt mondta a lapnak, hogy a lőterük szigorú jogszabályok szerint működik, és „olyan magas szakmai munka folyik”, hogy ilyen esetekben azonnali orvosi segítséget nyújtanak.

EZ IS ÉRDEKELHET! Rendőröket hívtak a TV2 műsorvezetőjére, Ördög Nórára és férjére a Balatonnál

Tavaly is meghalt egy férfi

 „Tavaly is történt egy hasonló eset, a mentők az áldozatot akkor is stabil állapotban szállították kórházba, de a kórházban végül ő is meghalt” – mondta a cégvezető. 

A vendégek mellett lövészvezető áll

Gál János arról is beszél, hogy a lőteret használók szigorú oktatást kapnak, a lövés alatt pedig végig áll mellettük egy lövészvezető. Ez ebben az esetben is így volt, a fiatalember néhány lövést leadott a lőlapra, majd maga ellen fordította a fegyvert.

A rendőrség megerősítette a hírt

A BRFK azt írta a Telexnek, hogy a „ Budapesti Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába október 3-án 19 óra 27 perckor érkezett bejelentés arról, hogy egy terézvárosi lőtéren egy férfi fejbe lőtte magát”. 

„A férfit a mentőszolgálat munkatársai kórházba vitték, azonban olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy életét vesztette. Az esettel összefüggésben a BRFK Életvédelmi Osztálya foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen”

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

NE HAGYD KI! Négygyermekes édesanya halt meg a tragikus balesetben, a vétkes sofőrnek semmi baja nem lett

Kiemelt kép: illusztráció