Botrányboltnak is nevezhetnék Ördög Nóra és férje, Nánási Pál balatonakarattyai üzletét. Nemrég a helyiek lázadtak fel ellenük, most rendőrt hívtak rájuk, mert éjszaka megzavarták a Balatonpart nyugalmát.

Nekem a Balaton…

Rendőrt hívtak Ördög Nórára  a kisboltjuknál. A TV2 műsorvezetője és férje, Nánási Pál a nyár elején nyitotta meg a Nekem a Balaton nevű kisboltjukat Akarattyán, amely nagy forgalmával felborította a csendes lakóövezet mindennapjait – írja a Blikk.

Felháborodás

A helyiek egy csoportja a nyár közepe óta fel van háborodva, a kedélyek azóta sem csillapodtak, most szombat éjjel a rendőröket is riasztották. A műsorvezető és társasága az Ultrabalaton futóverseny résztvevőit biztatta, amikor elhaladtak az üzlet közelében.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Hangosan tapsoltak

„A kisbolt előtt futott el a verseny mezőnye, szombat éjjel érkeztek a településre. Nóriék és pár helyi lakó kiment szurkolni és tapssal biztatni a sportolókat” – árulta el a Blikknek egy szemtanú, aki szerint az utcában már alig vannak lakók, a többség hazaköltözött a nyaralójából.

Kijöttek a rendőrök

„Valaki bejelentette, zavarja őt ez a tapsolás. A rendőrök kedvesek voltak, de megkérték a társaságot, hogy ne tapsoljanak és legyenek csendben.”

Megerősítették a rendőrök is

A rendőrség megerősítette, hogy bejelentés érkezett a rendőrségre október 3-án este arról, hogy Balatonakarattyán többen hangosan szurkolnak az utcán egy futóverseny résztvevőinek, ami zavarja a lakókat. A rendőrök a helyszínre mentek, azonban intézkedésre okot adó körülmény nem merült fel.

Nánásiék kisboltja – Forrás: Youtube

Nyílt levélben tiltakoztak a lakók

A BalatonKörnyéke.hu hírportál augusztusban írta meg, hogy több lakó is nyílt levelet írt tiltakozásul a celeb pár üzlete miatt, ugyanis a bolt olyan keresett, hogy gyakran akkora a tömeg, hogy gyakorlatilag életveszélyes a település kis utcáján sétálni.

Tarthatatlan a helyzet

Állítólag Nórá és Pali a nyitás óta keresik a megoldást, ráadásul segítséget is kértek, mert ők is érzékelték, hogy ez a közlekedési helyzet tarthatatlan és ezt ők maguk képtelenek megoldani.

Jelentős változás

“Én tényleg megértem, akik ez ellen most felszólaltak, hogy jelentős változás történt ahhoz képest, ami eddig volt, de az meg kell mindenkinek érteni, hogy ennek az egész ügynek a megoldása nem a mi kezünkben van.

Élhető környezet

A rendőrség, az önkormányzat, közlekedésbiztonsági szakértő, tehát itt egészen magas szintekre emelkedett ez a dolog, akik ügyködnek azon, hogy ennek a kisboltnak hogyan lesz élhető a környezete.” – tájékoztat a pár videójában.

Kiemelt kép: Ördög Nóra és Nánási Pál – Forrás: Youtuba/Nánásiék