Az 53 éves anyuka életét már nem lehetett megmenteni, 4 gyermeket hagyott maga után. A borzalmas baleset egy figyelmetlen előzés miatt történhetett az 1-es főúton, Győr közelében.

Figyelmetlen autós

Négygyerekes anya halt meg az 1-es főúton. A tragédiát egy figyelmetlenül előző autós okozhatta, aki előzéskor nem nézett a visszapillantóba. Neki nem esett baja.

Nem vette észre, hogy már előznek

Több autó haladt a Győrhöz közeli Gönyű felé, amikor a vétkes Peugeot előzni kezdett. Ezt nem vette észre a sorban haladó másik autós és kivágott elé. A Peaugeot vissza akart sorolni az autók közé, de nekicsapódott a családanya autójának.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Várandós anya is megsérült

A Peugeot-ban egy 43 éves ácsi férfi ült, mellette egy 4. hónapban lévő várandós nő és egy 4, valamint egy 12 éves gyerek, akik szintén súlyos sérülésekkel, lábtöréssel kerültek kórházba, de már jobban vannak

Fának csapódott

Amelyikben az áldozat ült, fának csapódott. A könyvelőként dolgozó anyával és az egyik gyermekével – mondta a balesetben elhunyt asszony a barátnője az RTL Híradójának.

Mentőhelikopter érkezett

Elmondása szerint a meghalt nőnek mindene a családja volt, szorgalmas, dolgos asszony volt. 12 éves kislány súlyosan megsérült, mentőhelikopter vitte az egyik budapesti kórházba.

Figyelmetlen sofőr okozta a tragédiát

A tragikus balesetet tehát az okozhatta, hogy a főúton egymás mögött haladó autók közül az egyik sofőr nem nézett előzés előtt a visszapillantóba és nem vette észre, hogy egy Peugeot már megkezde az autósor előzését.

Kigyulladt egy autó

Legutóbb akkor írtunak az 1-es főúton történt balesetről, amikor nyár közepén kigyulladt egy autó a Budapesthez közeli Biatorbágy és Herceghalom között. Akkor szerencsére nem sérült meg senki.

Ezeket is olvasd el, kattints a címekre!

Kiemelt kép forrása: RTL Klub