Megtalálták a rendőrök azt a 81 éves bácsit, aki még október 2-án tűnt el kerepesi otthonából.

Kutyás kutatómentőket vetettek be

A rendőrök kutyás kutatómentőket is bevetettek, hogy rátaláljanak az elkóborló szépkorúra. Még október 2-án értesítette őket egy férfi, hogy nem találja az édesapját az otthonában.

FRISS: Ma születhet ítélet a felesége feldarabolásával megvádolt darnózseli hentes ügyében

Egyszer csak eltűnt

Előző este még találkoztak is, ám másnap reggel már sehol sem találta az idős férfit.

Hiányos öltözetben indult útnak

Az üres szoba és a nyitott ablak látványa tárult elé, sőt, még az apukának még a papucsa is otthon volt; így már tudhatták, hogy valószínűleg hiányos öltözetben, lábbeli nélkül indult a kalandos útra.

Azonnal keresni kezdték

A rendőrök azonnal körbejárták a környéket, miközben a helyieket faggatták arról, hogy nem látták-e véletlenül az eltűnt bácsit. Akkor még senki sem látta őt, így a rendőrök akkor nem jártak sikerrel.

Ezek is érdekelhetnek:

Mindenhol keresték

Az egyenruhások később bővítették az átkutatandó területeket: üzleteket, közlekedési csomópontokat, HÉV-állomást, pályaudvarokat és a temetőket is elkezdték átvizsgálni.

Pest Megyei Kutatómentő Szolgálat kutyásait is bevetették

Eközben már értesítették a Pest Megyei Kutatómentő Szolgálat kutyásait is, akiket segítségül hívtak. Aznap délután meg is érkezett az örömhír: a Kistarcsa és Nagytarcsa közötti erdőben megtalálták az eltűnt férfit, aki egy fa alatt kuporgott. 

Szerencsés vége lett a történetnek

Szerencsére a lábán található hámsérüléseket leszámítva nem esett semmi baja. Azonnal bebugyolálták őt, beszéltek hozzá, s mivel nem volt orvosi ellátást igénylő sérülése, haza is vitték őt – írja a Police.

Kiemelt kép: Police