VV Fanni meggyilkolásával kapcsolatos büntetőügy tárgyalásán levetítették azokat a kamerafelvételeket, amelyeken látszik, hogy a nyereségvágyból elkövetett emberöléssel vádolt B. László a parkolóházban lévő autójához cipeli a magatehetetlen VV Fannit. A videó a cikkünk alján nézhető meg.

Az egykori valóságshow-szereplő közel három évvel ezelőtt tűnt el. A vádirat szerint a 35 éves B. László sem állandó munkahellyel, sem rendszeres jövedelemmel nem rendelkezett, viszont költekező életmódja fenntartásához pénzre volt szüksége, ezért elhatározta, hogy megkísérel pénzt szerezni VV Fannitól. Hosszas próbálkozást követően 2017. november 20-ára meg is beszélt egy találkozót vele a celeb lakásán.

A bírósági adatok szerint ezt követőn addig verte az otthonában, amíg a vérző VV Fanni magatehetetlen állapotba nem került. Ezt követően B. László több értéktárgyat magához vett, eltette a Fanni okmányait, illetve olyan dolgokat, amelyekkel azt a látszatot kelthette, hogy az elutazott.

A férfi ezután a lakáshoz tartozó mélygarázsba parkolt, majd a még mindig magatehetetlen állapotban lévő VV Fannit kézben levitte az autóhoz, a hátsó ülésre tette, és elhajtott a 13. kerületi Cserhalom utcáról nyíló, a Rákos patak mellett húzódó elhagyatott szervizúthoz.

Itt a férfi a korábbi bántalmazás következtében eddigre már életét vesztett lány holttestét összekötözte és az autó csomagtartójába tette. B. László a járművel Siófokra utazott, majd a holttesttel másnap a szalkszentmártoni bányatavakon keresztül a Duna bal partján lévő elhagyatott, használaton kívüli régi kompátkelőhöz hajtott, ahol a VV Fanni testét a Dunába helyezte.

Egy autómegosztó alkalmazás révén egyébként egy utast is magával vitt, amikor levitte Siófokra a kocsi csomagtartójába tett áldozatot. A férfi pár nappal később további értékeket hozott el a lány lakásából. VV Fanni holtteste mind a mai napig nem került elő.

A Fővárosi Főügyészség nyereségvágyból elkövetett emberölés miatt emelt vádat B. László ellen azzal, hogy beismerés esetén legkorábban 30 év múlva bocsássák szabadon feltételesen. B. László azonban nem kötött alkut.

B. László az esettel kapcsolatban azt mondta, hogy hibázott, amikor elvitte az ájult lányt. Azt állította, hogy Fanni barátnőjével beszélt meg aznapra egy találkozót, mert egy projektet szeretett volna beindítani, amiben Fanni is partner lett volna, és a közös barátnőjük akarta őket bemutatni egymásnak.

Elmondása szerint a nő egy ülőgarnitúrán feküdt, amikor belépett a lakásba. Állítása szerint nő „bepezsgőzött és túlszívta magát”, ezért egy közös ismerősük kérésére „problémamegoldó emberekhez” vitte.

Kiemelt kép: VV Fanni – Forrás: RTL