Egy motoros és egy személyautó ütközött össze Baja és Bátmonostor között. Eddig tisztázatlan okból 2022. április 29-én nem sokkal este fél 7 előtt az 51-es számú főúton Baja és Bátmonostor között egy motoros és egy személyautó ütközött össze.

Mentőhelikopter is érkezett

A baleset során a motoros az elsődleges adatok szerint súlyos sérüléseket szenvedett, őt mentőhelikopterrel vitték kórházba. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Terelik a forgalmat

A helyszínelés és műszaki mentés idejére teljes szélességében le van zárva a balesettel érintett útszakasz, a rendőrök a forgalmat a párhuzamos útra terelik. “Kérjük fokozott óvatossággal és körültekintéssel közlekedjenek!” – írja közleményében a rendőrség.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Pár napja Debrecenben sérült meg egy motoros

Ahogyanarról a Kékvillogó is beszámolt a rendelkezésre álló adatok alapján 2022. április 8-án 18 óra körül Debrecenben, a Bethlen és Hunyadi utcák kereszteződésében összeütközött egy személyautó és egy motoros, a motoros pedig a baleset következtében súlyos sérüléseket szenvedett.

Kapcsolódó:

Budapesten meghalt egy motoros a napokban

Amint arról portálunk is hírt adott drámai baleset történt múlt hét péntek délelőtt a 11. kerületben a Hunyadi János úton. A 37 éves motoros vélhetően túl gyorsan haladt, a nedves aszfalton megcsúszott és nekiütközött a kamionnak. Beszorult alá, a jármű pedig valósággal ledarálta a férfit, aki a helyszínen elhunyt.

Kapcsolódó:

Fotó a helyszínről

Márciusban a 71-es főúton halt meg egy motoros

Szintén itt a Kékvillogó oldalán írtuk meg, hogy Badacsonytomajon, a 71-es számú főút 77. kilométerszelvényében egy motoros elvesztette uralmát a járműve felett, és kőkorlátnak ütközött 2022. március 20-án 13 óra 30 perckor. A baleset során a motorkerékpárt vezető 54 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ezek is érdekelhetnek:

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Pixabay