Egy 54 éves motoros vesztette életét a 71-es számú főútvonal belterületén.

Elvesztette uralmát a jármű felett

Badacsonytomajon, a 71-es számú főút 77. kilométerszelvényében egy motoros elvesztette uralmát a járműve felett, és kőkorlátnak ütközött 2022. március 20-án 13 óra 30 perckor. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Meghalt a motoros

A baleset során a motorkerékpárt vezető 54 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A Kékvillogó.hu Magyarország 11. legolvasottabb hírportálja volt a hivatalos mérések szerint. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Terelik a forgalmat

A balesettel érintett útszakaszon a rendőrség megkezdte a szemlét, a forgalmat a település utcáin át terelik. “Kérjük az arra közlekedők fokozott óvatosságát!” – olvasható a rendőrség közleményében.

Pár hete egy 33 éves férfi halt meg motorbalesetben

Amint azt a Kékvillogó is megírta halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. február 18-án 9 óra 40 perc körül a 38-as számú főúton Nyíregyháza közelében, a Sátor utcai letérőnél.

Frontális ütközés

Ahogyan azt portálunk is megírta a Nyírtelek irányába haladó motorkerékpáros áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol összeütközött egy szemből érkező tehergépkocsival.

A motoros a helyszínen meghalt

A baleset következtében a motorkerékpárral közlekedő férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, derült ki akkor a police.hu közleményéből.

Részletek ebben a cikkünkben:

Aznap ünnepelte volna a születésnapját

Az eset kapcsán a Frissmédia azt írta, a balesetben meghalt motoros aznap ünnepelte volna a 33. születésnapját. A portál beszámolója szerint a férfi azonnal szörnyethalt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: police.hu