Tragikus közúti közlekedési baleset történt Csomádon, derül ki a rendőrség közleményéből.

Két autó ütközött

Az elsődleges adatok szerint előzés közben ütközött össze egy szabályosan közlekedő járművel egy 22 éves őrbottyáni autós 2022. március 20-án 15 óra 30 perc körül. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fotó a helyszínről:

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem tudta befejezni a manővert

A 2102-es út, valamint az Ősz utca kereszteződésénél kezdte a manővert, amelyet nem tudott befejezni és frontálisan ütközött egy 58 éves mogyoródi asszony által vezetett személygépkocsinak.

Egy nő meghalt, többen megsérültek

A járműbe beszorult asszony életéért hiába küzdöttek tűzoltók és mentők, nem tudták megmenteni az életét. A baleset következtében utasa, egy 61 éves budapesti férfi súlyos, míg a 22 éves sofőr könnyű sérülést szenvedett.

Helyszíni felvétel:

Vizsgálják a körülményeket

A baleset körülményeit a Dunakeszi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai vizsgálják.

A 71-es főúton egy motoros halt

Amint azt a Kékvillogó is megírta egy 54 éves motoros vesztette életét a 71-es számú főútvonal belterületén.

Elvesztette uralmát a jármű felett

Badacsonytomajon, a 71-es számú főút 77. kilométerszelvényében egy motoros elvesztette uralmát a járműve felett, és kőkorlátnak ütközött 2022. március 20-án 13 óra 30 perckor.

Kapcsolódó

Meghalt a motoros

A baleset során a motorkerékpárt vezető 54 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép és belső fotók: K.A.