Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2022. február 18-án 9 óra 40 perc körül a 38-as számú főúton Nyíregyháza közelében, a Sátor utcai letérőnél.

Frontális ütközés

Az eddigi adatok szerint egy Nyírtelek irányába haladó motorkerékpáros eddig tisztázatlan okból eredően áttért a szemközti forgalmi sávba, ahol összeütközött egy szemből érkező tehergépkocsival. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A motoros a helyszínen meghalt

A baleset következtében a motorkerékpárral közlekedő férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, derült ki a police.hu közleményéből.

Ma ünnepelte volna a születésnapját

Az eset kapcsán a Frissmédia azt írja, a balesetben meghalt motoros ma ünnepelte volna a 33. születésnapját. A portál beszámolója szerint a férfi azonnal szörnyethalt.

FRISS!

Nagy sebességgel jött

Mint írják információik szerint a motors nagy sebességgel haladt Nyíregyháza irányából, amikor egy kereszteződésnél az előtte jobbra kanyarodó kistehergépkocsi elkezdte a kanyarodást.

Tehergépkocsinak ütközött

Úgy tudják, hogy a motoros lassítás helyett gázt adott, majd megkezdte a jármű kikerülését úgy, hogy szemből erkezett a tehergépkocsi. A motoros a tehergépkocsi bal első kerekének és a fellépőnek csapódott. A motoros sisakja leesett – úgy tudjuk azért, mert nem volt megfelelően rögzítve.

Ez is érdekelhet:

Mindene volt a motor

A 33 éves férfi ma ünnepelte volna barátaival a születésnapját, motoros csizmát kapott volna ajándékba. Az egyébként ipari alpinistaként dolgozó férfi élete mindene a motor volt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Pixabay