Ál-tévészerelőnek adta ki magát egy férfi Zuglóban, egy idős asszonyt sikerütl is átvernie, derül ki a rendőrség közleményéből.

Azt állította, hogy a kábelszolgáltatótól jött

Egy 14. kerületi társasház kapujában szólította meg egy férfi az ott lakó idős hölgyet azzal, hogy a kábelszolgáltatótól jött szerelni 2022. február 9-én 14 óra körül. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Beengedte a férfit

A gyanútlan nő beengedte a férfit, aki hozzálátott a csatornabeállításhoz, majd kihasználva, hogy a tulajdonos rövid időre magára hagyta, ellopta a nappali asztalon hagyott ékszereket, és sietve távozott.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

FRISS!

Hívta a rendőröket

Miután a sértett észrevette a lopást, azonnal hívta a rendőröket, írja közleményében a police.hu.

Megtalálták a férfit

A zuglói járőrök nyomkövető kutyát kértek a helyszínre, és Ikon szagot is fogott. A kutya egy romos házhoz vezette a rendőröket, ahol megtalálták és elfogták a 46 éves B. Imrét.

Videón az elfogás:

Kihallgatták

A 14. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a 46 éves férfit kifosztás bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. B. Imre az eljárás során szabadlábon védekezik. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ez is érdekelhet:

Kiemelt kép: police.hu videorészlet