Két autó ütközött össze Budapest 16. kerületében, a Mátyás király utcában. Ezenkívül országszerte is számos baleset történt. Íme, a Kékvillogó baleseti összesítője.

Két autó ütközött össze

A rendelkezésre álló adatok szerint 2022. február 18-án 16 óra 55 perc körül Budapest 16. kerületében, a Mátyás király utcában két autó ütközött össze. A balesetben az egyik autó felborult, az elsődleges információk alapján egy ember sérült meg. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Terelik a forgalmat

​A járművek forgalmi akadályt képeznek, ezért a baleset helyszínén a járművezetőknek torlódásra kell számítani. A forgalmat a környező utcákra terelik, számolt be róla a police.hu.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Itt történt a baleset:

A 19. kerületben is baleset történt

Személygépkocsi karambolozott motorral Budapest 19. kerületében, az Üllői úton. Műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották. A karambolhoz a mentők is kiérkeztek. A baleset akadályozza a helyszínen a villamosközlekedést, számolt be róla a katasztrófavédelem oldala kora délután.

Szolnokon négy autó karambolozott

Négy személyautó karambolozott a 442-es főút 4-es kilométerénél, Szolnok belterületi szakaszán. A balesethez riasztott szolnoki hivatásos tűzoltók két járművet áramtalanítanak. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

Az M1-esen utoléréses baleset történt

Két személyautó karambolozott az M1-es autópálya 34-es kilométerénél, a főváros felé vezető oldalon, Bicske közelében. A helyszínre kiérkező bicskei önkormányzati tűzoltók áramtalanítják a járműveket. Az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom.

Járokszálláson árokba hajtott egy autó

Lesodródott az útról és árokba hajtott egy személyautó Jászárokszálláson, az Ágói utcában. A balesethez a város önkormányzati tűzoltóit riasztották. Az egység áramtalanította a járművet. A mentők is a helyszínen tartózkodnak. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

Mosonmagyaróváron kamion és autó ütközött

Kamion ütközött személyautóval az 1-es főút 160-as kilométerénél, Mosonmagyaróvár belterületi szakaszán. A balesethez a város hivatásos tűzoltóit riasztották. Az egység áramtalanította a gépkocsit. A helyszínre a mentők is kiérkeztek. Az érintett útszakaszon egy sávon, váltakozva halad a forgalom. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Freepik