Baleset történt Debrecenben, a rendőrség most a lakosság segítségét kéri.

Közúti baleset

A Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályan folytat eljárást közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fotó a helyszínről:

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Motoros és autós ütközött

A rendelkezésre álló adatok alapján 2022. április 8-án 18 óra körül Debrecenben, a Bethlen és Hunyadi utcák kereszteződésében összeütközött egy személyautó és egy motoros.

FRISS!

A motoros súlyosan megsérült

A motoros súlyos sérüléseket szenvedett a baleset következtében, derül ki a rendőrség tudósításából.

Helyszíni felvétel:

Ha bárki bármit tud

A rendőrök kérik, hogy aki látta a balesetet, jelentkezzen személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (Debrecen, Sámsoni út 149. szám), vagy telefonon tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ezek is érdekelhetnek:

Kiemelt kép: police.hu