Összesen hat körözés volt érvényben az ellen a két ember ellen, akiket a budaörsi, illetve az érdi rendőrök fogtak el.

Többszörösen körözött nő

A budaörsi körzeti megbízottakhoz esett be információ egy többszörösen körözött nőről 2022. április 25-én kora délután. Egy dunaújvárosi lakcímű asszony állítólag egy budaörsi társasház ötödik emeleti lakásában bujkál – jelezte a BRFK Célkörözési Osztálya. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Lakásán fogták el

Az információ helyességéről rövid idő alatt meggyőződtek, miután a körzeti megbízott kollégájával becsengetett a lakásba – a keresett nő nyitott ajtót. Meglepődni sem maradt ideje, adatainak ellenőrzése után előállították.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

FRISS!

Három elfogatóparancs

A 46 éves nő ellen a Fővárosi Törvényszék, valamint a Budapest Környéki Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja bocsátott ki egy, illetve három elfogatóparancsot.

400 nap szabadságvesztés

Összesen 400 nap szabadságvesztést gyűjtött össze a be nem fizetett 700 ezer forint pénzbüntetései átváltásával, amihez egy 90 napos elzárás is társult. Így 490 nap letöltését kezdhette meg rendőri segédlettel a Fővárosi Büntetés-végrehajtási Intézetben.

Egy férfit is elfogtak

A helyi rendőrök fogták el Érd, Felső utcában 2022. április 25-én délután azt a 45 éves férfit, aki ellen két körözés volt érvényben, írja honlapján a rendőrség.

Ez is érdekelhet:

Lopás miatt kell felelnie

A Budapest Környéki Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja tavaly februárban változtatta szabadságvesztés letöltésére korábbi, lopás elkövetése miatt kiszabott közérdekű munka büntetését, illetve az Érdi Rendőrkapitányság egy 40 ezer forintos bírság meg nem fizetése miatt körözte. Utóbbit utólag befizette, majd a rendőrök büntetés-végrehajtási intézetbe vitték. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció