A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának járőrei segítették egy magára maradt fiú hazajutását Romániába.

Segítséget kért

A rendőrség ügyeletére 2022. április 25-én délelőtt érkezett bejelentés egy férfitől, hogy az M5-ös autópályán a Csengelei pihenőben egy fiatal fiú segítséget kért tőle, mert őt ott felejtették és meg van ijedve, a telefonja és az iratai sincsenek nála. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Az M5-ösön történt

A Kékvillogó.hu Magyarország 11. legolvasottabb hírportálja volt a hivatalos mérések szerint. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Megálltak pihenni

Az egyenruhások a helyszínre sietve meghallgatták a 14 éves román állampolgárságú gyermeket, aki elmesélte, hogy egy turistabusszal tartottak haza egy olaszországi versenyről Romániába, és azért álltak meg, hogy egy kicsit felfrissüljenek.

FRISS!

Ott felejtették

A fiatal ekkor elment mosdóba és mire kijött egyedül találta magát a pihenőhelyen, az autóbusz nélküle indult el, írja közleményében a rendőrség.

Értesítették az autóbusz társaságot

A járőrök azonnal felvették a kapcsolatot a Kiszombor Magyar-Román Közös Kapcsolattartási Szolgálati Hellyel akikkel együttműködve sikerült értesíteni az autóbusz társaságot.

Az édesanyja várta

A kisfiút a rendőrök elvitték a Csanádpalota autópálya határátkelőhelyre, ahol a Romániából visszafordult busz és a gyermek édesanyja várta. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Sírva ölelte magához az édesanyja

Kiemelt kép: police.hu