Hiába bújt el, a fővárosi rendőrök elfogták a nyolcszorosan körözött férfit.

A 12. kerületben történt

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 12. Kerületi Rendőrkapitánysága indított eljárást egy 2021. november 2-án este történt eset miatt, amikor valaki betört egy 12. kerületi családi házba. A tolvaj a kertkaput befeszítette, a ház ajtaját betörte és bement. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Hatalmas zsákmány

Az ingatlanból különféle ékszereket és műszaki tárgyakat vitt el, közel hétszázezer forint értékben, számolt be róla honlapján a rendőrség.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Többszörösen körözték

A nyomozók azonosították a feltételezett elkövetőt, aki ellen lopások és járművezetés az eltiltás hatálya alatt bűncselekmény miatt más fővárosi és vidéki rendőrkapitányságok is eljárásokat folytatnak.

Ez is érdekelhet:

Elfogatóparancs is volt ellene

A 21 éves R. Erik ellen az Érdi Rendőrkapitányság, a Budai Központi Kerületi Bíróság, a Jászberényi Járásbíróság és a Budapesti Törvényszék összesen nyolc elfogatóparancsot adott ki.

Videón az elfogás:

Érden ütöttek rajta

A BRFK Bűnügyi Bevetési Osztálya 2022. április 14-én egy érdi házban elfogta a feltételezett elkövetőt, aki egy ágyneműtartóban próbált elbújni.

Letartóztatás

A hegyvidéki nyomozók R. Eriket lopás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amit a bíróság elrendelt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: police.hu videorészlet