Baleset történt kedd reggel a Bartók Béla úton a Szent Gellért tér közelében, ezért több villamosjárat helyett pótlóbuszok közlekednek – közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a Facebookon.

Pótlóbusz jár

Azt írták, hogy a 19-es és a 49-es villamos helyett a Szent Gellért tér-Műegyetem és a Kelenföld vasútállomás, a 47-es és az 56-os villamos helyett pedig a Szent Gellért tér-Műegyetem és Újbuda-központ között pótlóbusz közlekedik. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt a teljes poszt:

A Kékvillogó.hu Magyarország 11. legolvasottabb hírportálja volt a hivatalos mérések szerint. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Ezt javasolják

A 4-es metró és a 7-es autóbusz igénybevételét ajánlják, számoltak be róla a posztban.

A 41-es villamos terelve közlekedik

Közölték azt is, a 41-es villamos terelve közlekedik a Bécsi út-Vörösvári út felé az Alkotás utcán át, nem érinti a Móricz Zsigmond körtér és a Margit híd, budai hídfő közötti megállókat.

Még tart a helyszínelés:

Személyautó és villamos ütközött

A katasztrófavédelem azt közölte, hogy villamossal ütközött össze egy személyautó Budapest 11. kerületében a Bartók Béla úton, közel a rakparthoz.

FRISS!

Tűzoltók is érkeztek

A helyszínre a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egység áramtalanítja a járművet. A baleset akadályozza a villamosközlekedést mind a két irányba. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció