Tomboló düh: garázdaság és könnyű testi sértés Somogytúrnál, a 67-es főútvonalon. Az eset során egy asszony bántalmazta a saját férjét.

Megállította az autót

Az eljárás adatai alapján 2022. április 24-én délelőtt egy karádi asszony a 67-es főútvonalon haladva gépkocsijával megállásra kényszerített egy másik autót, melyben meglátta a férjét utasként, amit egy nő vezetett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fotó a helyszínről:

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Tört-zúzott

Miután kiszállt, odalépett hozzájuk, letörte az egyik kilincset, megrongálta és letépte a kárpitokat, tört-zúzott, amit csak elért, számolt be róla honlapján a rendőrség.

Bántalmazás

Ezt követően tettleg bántalmazta a járművezetőt és a férfit is; mindkettőjüket ütötte, karmolta, majd még mielőtt elhajtott volna, megrugdalta az első lámpát és a motorháztetőt is.

Helyszíni felvétel:

Csúnya sérülések

Az eset során a sértettek 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedtek, az autóban százezres kár keletkezett.

Elfogták a nőt

A fonyódi nyomozók a 28 éves asszonyt még aznap garázdaság és könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki a rendőrkapitányságon.

Ha segítség kell

Amennyiben bántalmazás (akár szóbeli, lelki, fizikai, szexuális erőszak) áldozata, Önnek joga van a segítségre. Ha sérelmére bűncselekményt követtek el, jelentkezzen bármelyik rendőrkapitányságon, vagy tegyen bejelentést a 112-es központi segélyhívón!  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: police.hu