Ahogyan arról a Kékvillogó is beszámolt frontálisan ütközött két autó péntek este Baranya megyében, Mánfánál, továbbá baleset történt Véménd térségben is. Ma pedig újabb súlyos baleset történt a megyében, a délutáni órákban, az 58-as úton ütközött össze egy autó és egy motoros.

Itt történt a baleset

A balesetről a Pécsi STOP számolt be, mint írják a baleset az 58-as úton történt, a pécsudvardi elágazónál. Mint írják a mentők már a helyszínen, és úgy tudják a rendőrség is elindult, a motoros jelenleg eszméleténél van. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Fotó a helyszínről:

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Mánfánál halálos baleset történt

Amint azt lapunk is megírta halálos közlekedési baleset történt péntek este, Mánfánál. Az egyik autó az oldalára borult. Műszaki mentés céljából a komlói és a pécsi hivatásos tűzoltókat riasztották a balesethez.

FRISS!

Többen megsérültek

Az egyik járműből egy, a másikból pedig három embert az egységek emeltek ki, majd átadták őket a mentőknek. Egyikük életét azonban már nem sikerült megmenteni, a helyszínen meghalt. A munkálatok idejére teljes szélességében lezárták az érintett útszakaszt.

Baleset Véméndnél

Továbbá baleset történt Véméndnél is: a katasztrófavédelem tájékoztatás szerint két autó rohant egymása az 5606-os úton, Véménd térségében, az M6-os autópálya felhajtójánál.

Kapcsolódó:

Tűzoltók is érkeztek a helyszínre

A balesetnél a véméndi hivatásos tűzoltók végezték a műszaki mentést. Az egység áramtalanította a járműveket. A helyszínre érkeztek a mentők is. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Kiemelt kép: Olvasói fotó – Forrás: Pécsi STOP