Ahogyan arról a Kékvillogó is beszámolt frontálisan ütközött két autó péntek este Baranya megyében, Mánfánál, továbbá baleset történt Véménd térségben is. Ma pedig újabb súlyos baleset történt a megyében, a délutáni órákban, az 58-as úton ütközött össze egy autó és egy motoros.

Itt történt a baleset

A balesetről a Pécsi STOP számolt be, mint írják a baleset az 58-as úton történt, a pécsudvardi elágazónál. Mint írják a mentők már a helyszínen, és úgy tudják a rendőrség is elindult, a motoros jelenleg eszméleténél van. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Fotó a helyszínről:

Mánfánál halálos baleset történt

Amint azt lapunk is megírta halálos közlekedési baleset történt péntek este, Mánfánál. Az egyik autó az oldalára borult. Műszaki mentés céljából a komlói és a pécsi hivatásos tűzoltókat riasztották a balesethez.

FRISS!

Többen megsérültek

Az egyik járműből egy, a másikból pedig három embert az egységek emeltek ki, majd átadták őket a mentőknek. Egyikük életét azonban már nem sikerült megmenteni, a helyszínen meghalt. A munkálatok idejére teljes szélességében lezárták az érintett útszakaszt.

Baleset Véméndnél

Továbbá baleset történt Véméndnél is: a katasztrófavédelem tájékoztatás szerint két autó rohant egymása az 5606-os úton, Véménd térségében, az M6-os autópálya felhajtójánál.

Kapcsolódó:

Tűzoltók is érkeztek a helyszínre

A balesetnél a véméndi hivatásos tűzoltók végezték a műszaki mentést. Az egység áramtalanította a járműveket. A helyszínre érkeztek a mentők is. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Kiemelt kép: Olvasói fotó – Forrás: Pécsi STOP