Itt a Kékvillogó oldalán is beszámoltunk arról a sokkoló eseményről, melynek során R. Ferenc a saját 7 éves kislányát akarta megerőszakolni Sárkeresztúron.

Az anya buktatta le

R. Ferenc neve azután került be a bűnügyi hírekbe, hogy a mindössze 7 éves kislányával fajtalankodott, miközben két másik gyermeke a szomszéd ágyon feküdt. A pedofil apát a boltból hazaérkező édesanya buktatta le, aki az ablakon benézve pontosan látta, mi történik. A férfiről kiderült, hogy a rendőrség elfogatóparancsot adott ki ellene, továbbá felkerült a TOP 50-es keresett bűnözők listájára is, egy fél ország kereste őt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

6 nap után került elő

A molesztálást követően Ferenc 6 napig bujkált, szombat este azonban visszament a családi házhoz, ahol élettársának köszönhetően szinte azonnal kattant a bilincs a karján. Ezután derülhetett ki az is, hogy annak idején öt év börtönbe került a férfi, mivel korábban a 6 év körüli öccsét is molesztálta. Ezt a szálat a férfi édesanyja, Katalin mesélte el a lapnak.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Letartóztatták

A Székesfehérvári Járásbíróság letartóztatta a sárkeresztúri férfit, még februárban. Jászberényiné Király Teodóra, a Fejér Megyei Főügyészség szóvivője a 24.hu megkeresésére akkor elmondta, hogy R. Ferenc panasszal élt a gyanúsítás ellen, tagadta a bűncselekmény elkövetését, továbbá érdemi védekezést terjesztett elő. A férfi ellen pedig mostanra vádat is emeltek, ha a férfi a tárgyalásán mindent beismer, akkor 16 év fegyház vár rá.

Kapcsolódó:

 

Soha többé nem akarja látni

A Blikk most utolérte az anyát telefonon, aki a megkeresésre elmondta: soha többé nem akarja látni a férfit, ugyanis Ferenc gyakorlatilag tönkretette az életüket. „Nemrég történt egy szembesítés az ügyben. Csak én, egy nyomozó, az ügyvédje és Ferenc volt a helységben. Alig egy méterre voltunk egymástól, még szerencse, hogy meg volt bilincselve.”

Nem akarja, hogy lássa a gyerekeket

„Úgy tudom, szerette volna, ha a kislányt is viszem magammal, de erről szó sem lehetett. Nem akarom, ha bármelyik gyermekünk is találkozna vele. Remegett a kezem és a lábam is, a nyomozó közben nyugtatott, hogy nem lesz semmi gond. Felháborító, de tagad mindent, és azzal mentegeti magát, hogy már nem emlékszik mindenre” – mondta a lapnak Anita.

Elköltözött és férjhez ment

Anita a gyerekkel azóta elköltözött a sárkeresztúri házból, a helyről, ahol a szörnyűségek történtek velük. Időközben megismerkedett egy másik férfival, és hozzá is ment feleségül, átmenetileg pedig most az édesanyjánál élnek. Valentina és a testvére pedig szerencsére már sokkal jobban vannak.

Nyugalmat akar

„Azt magyarázta a szembesítésen, hogy követelni fogja a gyerekek láthatását, de erről szó sem lehet. Azóta sem kért bocsánatot senkitől. Megkérdeztem tőle, hol volt az apai szeretete, amikor a saját lányával kikezdett, de persze erre nem válaszolt. Engem is ütött-vágott, még egy kutya sem való neki, nemhogy család. Én lennék a legboldogabb, összetenném a két kezem, ha megkapná legalább azt a 16 év börtönt” – mondta a Blikknek a megtört édesanya, aki azt is elárulta: a kártérítés nem érdekli, csupán egy dologra vágyik, nyugalomra. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: R. Ferenc