Újabb brutális részletek láttak napvilágot R. Ferenc ügye kapcsán: az édesanyja elárulta, a fiát korábban öt év börtönre ítélték, mert saját óvodás korú kisöccsével is fajtalankodott. Az apa a 7 éves kislányát molesztálta Sárkeresztúron.

7 éves kislányával fajtalankodott

R. Ferenc a mindössze 7 éves kislányával fajtalankodott miközben a másik két gyermeke a szomszéd ágyon feküdt, írta meg néhány napja a Bors. Az édesanya a boltból hazaérve buktatta le a perverz férfit, aki ezt követően elmenekült. A férfiről kiderült, hogy a rendőrség elfogatóparancsot adott ki ellene, továbbá felkerült a TOP 50-es keresett bűnözők listájára is. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem menekülhetett

Bors azt írja, 6 nappal a szökést követően elfogták a férfit, aki ellen a saját 7 éves kislánya megrontása miatt adtak ki elfogatóparancsot. R. Ferenc szombat este váratlanul megjelent a házuknál, élettársának köszönhetően pedig gyakorlatilag azonnal kattant a bilincs a kezén.

Sokkot kapott

“A lányom a szüleimnél aludt, én a kisfiaimmal tartózkodtam a házunkban, amikor a testvérem távozásakor a kapun kiérve egy óriásit sikított. Sokkot kaptam, amikor a ház előtt megláttam a sötétben Ferencet. Azt állította, hogy a gyerekeknek hozott valamit, ezért engedjem be. Erre én közöltem, hogy nem kell nekik semmi, tűnjön el innen és hagyjon minket békén. Biciklivel ment el, de gyalog jött vissza, a ruhái nem voltak szakadtak, az elmúlt egy hétben valaki biztosan befogadta” – mondta a Borsnak Anita, az édesanya.

Azt mondta berúgja az ajtót

A férfi mikor megjelent a család házánál azt mondta, berúgja az ajtót, ha nem engedik be, így az anyának nem maradt más választása, eközben pedig a testvére kihívta a rendőröket.

“Nem csinált semmit”

A férfi folyamatosan azt kérdezgette Anitától, hogy tényleg börtönbe akarja-e csukatni és végig azt hajtogatta, hogy ő nem is csinált semmit. A rendőrök néhány perc alatt kiértek a házhoz, ahol leteperték a 45 éves férfit és elszállították. Az anyuka azt mondja, a kislánya is tudta, hogy elkapták a pedofil apját.

Ezt mondja a rendőrség

A lap megkereste a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságot, ahol elismerték, hogy szombat este fél kilenckor elfogták és őrizetbe vették a bűnös férfit, azonban további részleteket a nyomozás érdekeire hivatkozva nem árultak el. Így az sem derült ki, hogy a férfi hol bujkált.

Annak idején óvodás korú öccsét is molesztálta

A lap felkereste R. Ferenc édesanyját, Katalint is, aki már több mint 10 éve egyáltalán nem tartja a kapcsolatot a fiával, a férfi eltűnése óta azonban már kétszer is kihallgatták a nyomozók. A nő elmondta, Ferenc annak idején óvodás korú kisöccsét is molesztálta.

Börtönbe került

“Az öccse 6 éves lehetett, amikor Ferenc megpróbálta megerőszakolni. Ő még fiatalkorú volt, tettéért öt év börtönt kapott. Aznap a párommal a városba mentünk, ők pedig ketten maradtak otthon, ő hozta haza az öccsét az óvodából. Amikor hazaérünk, a párom rájuk nyitott, ő pedig az ablakon keresztül elmenekült, de elfogták” – mondta a lapnak az asszony, aki arról is beszélt, hogy a most 24 éves férfinak már sikerült túltenni magát a traumán, de ez hosszú folyamat volt.

Anita nem tudott párja előéletéről

A lap úgy tudja Ferenc utoljára 2020-ban volt börtönben, azt követően, hogy előző párja a gyerektartás miatt feljelentette. Tőle két fia született. Anita, Ferenc mostani párja úgy kommentálta ezt, hogy ő semmit nem tudott a férfi előéletéről, csak azt, hogy ült börtönben, de neki azt hazudta, hogy kábítószer miatt csukták le. Arról sem sejtett semmit, hogy a testvérét is megpróbálta megerőszakolni, erről csak a férfi anyjától hallott a napokban.

8 éve jöttek össze

Anita és Ferenc egyébként nyolc évvel ezelőtt ismerkedtek meg az interneten, azóta három közös gyermekük született. Valentina 7, Ferenc 6, míg Kristóf 4 éves. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép. R. Ferenc, Police