Sokkoló hírek rázták meg az országot, amikor kiderült, hogy R. Ferenc a saját 7 éves kislányát akarta megerőszakolni Sárkeresztúron. Azóta olyan részletek is napvilágot láttak, minthogy a férfi a saját óvodás korú kisöccsét is molesztálta, most viszont megszólalt egy nő, aki továbbra is kiáll a 45 éves férfi mellett.

7 éves kislányát molesztálta

R. Ferenc neve azután került be a bűnügyi hírekbe, hogy a mindössze 7 éves kislányával fajtalankodott, miközben két másik gyermeke a szomszéd ágyon feküdt. A pedofil apát a boltból hazaérkező édesanya buktatta le, aki az ablakon benézve pontosan látta, mi történik. A férfiről kiderült, hogy a rendőrség elfogatóparancsot adott ki ellene, továbbá felkerült a TOP 50-es keresett bűnözők listájára is, egy fél ország kereste őt, a helyiek fellázadtak ellene, most viszont a Bors megtalálta az egyetlen olyan embert, aki még mindig hisz a 45 éves férfi ártatlanságában. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Aljas rágalom?

Nem hajlandó elhinni Ferenc bűneit a korábbi párja, V. Renáta, aki rágalomnak és hazugságnak nevezte azt, ami a férfival történik. Szerinte egy ilyen bűn után senki sem megy vissza a tett színhelyére, mint ahogyan azt Ferenc tette. Továbbá a nőt nagyon felkavarja, hogy neki is volt köze a férfihoz, az ő párja is volt korábban, és azt mondja, egyáltalán nem ilyennek ismerte meg.

Három gyermeket nevelt

R. Ferenc 8 évvel ezelőtt ismerkedett meg R. Anitával, akivel össze is jöttek, a kapcsolatukból pedig három gyermek is született. A férfi azonban tavaly február közepén otthagyta a családját és összeköltözött Renátával egy szentesi albérletben. Kapcsolatuk 3 hónapig tartott, majd a férfit visszafogadta a három közös gyermeküket nevelő Anita.

Rendőrök látogatták meg Renátát

A férfi exe arról is beszélt a lapnak, hogy múlt csütörtökön a munkahelyén jelent meg a rendőrség, és információkat próbáltak meg kiszedni belőle Ferenccel kapcsolatban, de a nő nem igazán tudott nekik segíteni. Elmondta, hogy megszakadt a kapcsolatuk, amikor külön váltak, utoljára tavaly júniusban beszéltek telefonon. “Semmit nem tudtam az előéletéről, de azt sem akarom elhinni, hogy megrontotta az öccsét” – mondta a férfi korábbi párja.

Képtelen felfogni a történteket

Renáta őszintén bevallotta, hogy 2012-ben ismerte meg a férfit az interneten, és nagyon sokat beszélgettek telefonon. Dolgos, odaadó, figyelmes embernek ismerte meg Ferencet, akiről nem tudja elhinni, hogy ferde hajlamai lennének. “Soha nem tenne ilyet, hiszen mindig is imádta a gyerekeit” – mondta Renáta.

Valentin-napon erőszakolta meg kislányát

Mint ahogyan arról a Kékvillogó is beszámolt, a hatóságok gyanúja szerint R. Ferenc Valentin-napon próbálta megrontani a saját 7 éves kislányát. A szörnyűséget csak azért nem tudta végrehajtani, mert az élettársa, Anita épp a boltból hazaérkezve az ablakon keresztül meglátta őket.

6 nap után került elő

A molesztálást követően Ferenc 6 napig bujkált, szombat este azonban visszament a családi házhoz, ahol élettársának köszönhetően szinte azonnal kattant a bilincs a karján. Ezután derülhetett ki az is, hogy annak idején öt év börtönbe került a férfi, mivel korábban a 6 év körüli öccsét is molesztálta. Ezt a szálat a férfi édesanyja, Katalin mesélte el a lapnak.

Anita sem tudott Ferenc ügyeiről

Ferenc magánéletéről nem igazán tudtak a párjai, így az élettársa, Anita sem tudott semmit a férfi előéletéről, csak annyit, hogy Ferenc ült már börtönben, de neki azt mondta, hogy kábítószer miatt csukták le. Anita arról sem tudott semmit, hogy a férfi az óvodás korú kisöccsét is megpróbálta megerőszakolni, ezt csak most tudta meg a napokban Ferenc édeanyjától.

Indítványozták letartóztatását

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság közölte, hogy szombat este fél kilenckor valóban elfogták és őrizetbe vették R. Ferencet, és szexuális erőszakkal gyanúsították meg. Ezt követően indítványozták a letartóztatását, amiről kedden döntenek. Úgy tudni, a férfi védekezett a vallomásában.

Frissítés

A Székesfehérvári Járásbíróság letartóztatta a sárkeresztúri férfit, aki február 14-én próbálta megerőszakolni a 7 éves kislányát. Jászberényiné Király Teodóra, a Fejér Megyei Főügyészség szóvivője a 24.hu megkeresésére elmondta, hogy R. Ferenc panasszal élt a gyanúsítás ellen, tagadta a bűncselekmény elkövetését, továbbá érdemi védekezést terjesztett elő. A döntés a védelem fellebbezése miatt nem végleges. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: R. Ferenc Forrás: Police.hu